Hezké ránko

07.03.2008

Tak konečně to vypadá v pořádku, včera jsems e stavila kolem poledne a nějaká chybička se vloudila. Psala jsem, že jsem se akorát vrátila z poradny, měli mi dělat i velký UZ, ale protože ho nedělají v ordinaci ale na odd nemocnice a zrovna včera bylo málo doktorů a nějká schůze a kdesicosi, tak tam musím jet v úterý znova. Taky se mi prokázaly nějaké ty přemnožené kvasinky, a když jsem řekla, že mě s tím problémy stále trápí, tak se mě zastupující doktor zeptal "A ten glycerin nezabral?" Tak jsem na něj čuměla a sdělila mu, že jsem nic nedostala a nebrala. Tak koukal, no dostala jsem nějakou mastičku. A byla jsem z toho včera tak vyřízená, že jsem si odpoledne lehla a usnula jsem ani jsem nevnímala manžílka, když přišel z práce. Dneska mě čeká další praní věciček pro mimíska. A taky velký úklid a nákup. Zítra máme doma oslavu tak abych to měla přichystané víceméně. Jen netuším, co bych třeba tak dneska udělala k obídku. copak budete dělat vy pro inspiraci?

Ahoj Alenko!!! To Tě teda moc nepotěšili, co? Já chodím na kontroly rovnou do nemocnice, tak je to fajn :dance:
Vyspala jsem se nějak málo a vařit budu špagety :-) Mňamíííí!!!!

In reply to by Boža

Tak špagety jo, no a proč vlastně ne, ty bych si taky dala... tak je to rozhodnuté ;)
No já setaky vyspala nějak málo, asi ještě na chvíli zalehnu. Akorát si dělám seznam, co všechno budu potřebovat koupit z lékárny pro mimíska i pro mě .... Tak já chodím vlastně na nemocniční ambulanci, ale včera to prostě nešlo, jinak by mi to udělali. Co vůbec ty u doktora ty protilátky, jak si tě tam volali?

In reply to by Alenka

tak na lékárnu já mám ještě čas :-) já si vždycky ráno říkám, že zalehnu po obědě s Natálkou a buď dřepím tady, nebo honem dělám, co se s ní fakt dělat nedá. Ona mi se vším strašně ráda pomáhá :-)
A ty protilátky: rozbili zkumavku s mojí krví, tak jí potřebovali nabrat ještě jednou. A to bylo celé to drama

In reply to by Boža

to jsou ale šikulové, kdyby to aspoň napsali abys nemusela zbytečně stresovat. TAk snad to bude v pořádku ;) Jo jo, taky mi pak začne kolotoč, musím si to ještě užít ;) No já už zas tak moc času nemám, taky než to všechno dám do kupy a taky bych už pomalu měla mít připravenou tašku, což znamená, že ve skříni mám vyžehlenou noční košili, pyžámko i župánek, ručník se tam taky nejde a to je všechno ... A kde je ta taška tak to moc netuším

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka