Chcem celemu svetu vykricat jednu krasnu vetu~konecne nemusime cvicit

02.08.2010

Holky moje zlate...nas komp vypovedal v patek sluzbu a ja jsem jak bez ruky...nemam se s kym podelit o novinky uplynulych dnu.
Tak, nejvetsi zprava dnesniho dne je, ze po kontrole rehabilitacni Dr. jsme v poradku a Vojtu nemusime cvicit.
Takze moje ukonceni cviceni pred 5dny bylo uplne opravnene...udelala jsem spravne a tesi mne, ze sve dite znam a vim, co muze upravit nejake cviceni a co je moje dite.
Byly jsme pochvaleni a kdyby neco, mame se ozvat.
Dalsi novinky/ zacali jsme s prikrmami/ mrkva nam nejela a jako bonus se maly pokadil 6x a prdel jak stary chlap, takze s mrkvou pauza...a byla to teda svanda mu to davat...behem jedla to bylo bez ujmy na obleceni, az do kym si nepciknul...to byla mrkev vsude.
Takze pokracuje 2. den s bramborem a mame pokroky...uz mi snedl asi 3lzicky...
Skusime pomalinku za mesic vyskouset zeleninku a pak zacneme kombinovat.
Prikrmy jsme zacala davat z duvodu, ze to moje zviratko pribralo za tyden jenom 40g a predtim to bylo 120g a pres den porad knoural...objemovo vypil i 180ml mlecka...takze myslim, ze mu to energeticky prestalo stacit.
Z dnesniho dne jsem nesmirne stastna a chci se s Vami o tu radost potesit...konecne si to budeme uzivat.
Uz jsme byla koukat na plavani a cviceni s detickami a hned jak se vratim do CR zacneme s jinymi aktivitami.
Tak dobrou vcelky...

Xeni,

moc vám gratuluju. Je to vážně super a jste oba moc šikovní.

Máme z toho se Šímou taky velkou radost. :€p€: :€p€: :€p€:

Xeni i já mám z toho strašnou radost. To je super, že to s vojtovkou dopadlo takto. Je dobré, když maminka poslouchá svůj vnitřní hlas. Kdo jiný by měl své dítě znát lépe. Jste fakt šikulínci. Taky se třepeme na příkrmy od příštího týdne. Jsem zvědavá. Mějte se moc hezky a maličkému ať chutná :) :a:

to to je fajn zpráva :) my máme rehabku zítra,sválně se zeptám jak dlouho jěště,ale myslim že Maty děla obrovský pokroky.Válí sudy na bříšku se i snaží na kolínka a cestuje,souká se po dece se tam no uvidíme :)

Xeni, mám z vás velikou radost, my bychom se měli stavit na RHB tento týden, ale vůbec se mi nechce právě kvůli tomu, co řeknou na to, že jsme se rozhodli skončit :-( jinak já taky nevím s jídlíčkem uvidíme, jak to půjde... Ondralíno naprosto v pohodě mrkev i mrkev s bramborem a včera uprostřed jídla najednou hysterák a ten držel až do večera, měl dost nafouklé břicho.. jsem četla, že některé holky ze začátku dávali lactobacily, tak možná to zkusíme... teď zase hysterčí, no není to můj Ondrášek :-( kašička mu jede, včera snědl půl dávky a chtěl ještě, jenže jsem měla strach. tak si to užij na Slovensku, manža má taky od zítra dovču, takže snad si trošku odpočinu od toho najednou křiklouna... jo a jinak si představ - UŽ SE MI KONEČNĚ OTÁČÍ NA BŘÍŠKO :qu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

koukala jsem na to, díky moc.... no hlavně teďka jak necvičíme, tak mi ani tolik tu hlavu nezaklání, tak si taky myslím, že to spíš zhoršuje... a jak říkáš ty, on už je prostě velkej, na zádech mi chytá ruce, takže prakticky necvičí, na boku ho neudržím ani náhodou, hned se někam koulí, no a na břiše se bojím, že míi z toho stolu spadne...

ahoj, tak moc gratuluji k ukoneční nutnosti cvičit. musí to byt osvobozující pocit,co.
jste moc šikovní.
my začnem s příkrmy za 14 tak jsem zvědavá jak to půjde nám, ale dnes babička Maxovi dala ožužlávat kousek loupaného jabka a to mu teda jelo.
tak se mějte a ještě jednou gratuluji, je to super

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka