konečně...

01.08.2010

ahojky maminy..tak dneska nástup na mateřskou :dance: :dance: a zároveň začátek 33tt...tak hrozně to utíká..přijde mi to jako včera když jsem na těhu testu našla dvě // a teď už mi malá tancuje v bříšku...je to až k nevíře jak to letí..a za 56dní už budeme mít Leničku doma :dance: ale kdyby se rozhodla dřív tak jsem jí řekla že musí vydržet do konce sprna...jinak dostane do zadeček :s: tak nevím jestli poslechne :s: :s:
tak se holky opatrujte užívejte :€s€: pozdravujte :°O°: do :€O: a přejeme hezkou neděli...

Ahojky, tak já mam za sebou týden MD. Teď jsem dožehlila bodyčka a dupky, včera jsem si vyžehlila pár hadrových plen. Možná dnes přivezeme přebalovák, tak to budu mít kam naskládat, zatím to dám v pytli do postele. Postýlku budeme mít, až se prcek narodí, půjčuje mi ji kámoška a malá Adélka se ji nějak nechce vzdát. V pátek přijela kámoška a dovezla mi cejchy do postýlky, na které jsem úplně zapomněla.
Ve čvrtek jedu na kontrolu už do nemocnice, kde budu rodit, tak jsem na to zvědavá. Moje gynekoložka mě předala do rizikovky kvůli té jedné cévě v pupečníku. Tak snad 4x to zvládnu a pak snad bude prcek venku. Od minulého týdne mi několikrát za den zvrdne břicho, to jsem před tím nikdy neměla. Ale není to až tak hrozné a je to tak 6-10x. Četla jsem že normál je 20-30x. Tak jsem v pohodě.
Zítra přichstám věci do porodnice, na stránkách porodnice je pěkný seznám co si mám připravit, tak to udělám podle něj.
Terka pořád mění jméno pro holčičku - nejdřív chtěla Elišku, pak zase Agátu nebo Amálku a teď už zase přemýšlí o Barunce či Kačce. No jsem zvědavá co tam nakonec napíšeme. Kluk tedy asi Toník, já bych tedy radši Onru nebo Vojtu, ale Toník a všichni kámoši jsou zásadně pro pokračovatele jména.
Rodit tedy budu nakonec v Roudnici, v Litoměřicích jsem už byla 2x a tak si říkám, že je čas na změnu. Pozdrav všem maminkám a mimčům. Ještě pár dní vydržíme 2 v 1 a pak hurá s kočárkama ven.

Taky mi to přijde nedávno, kdy jsem zjistila, že čekám Venouška (tak mu říká tatínek) a jak mi bylo špatně a musela jsem to tajit v práci a najednou pozítří taky nastupuju na mateřskou. Někteří z práce si ani nevšimli, že jsem těhotná jak mám malé břicho. Chtěla jsem vydržet kvůli penězům, ale už jsem hned unavená i když mám kancelářskou práci. Taky nastupuju 8 týdnů před, doufám, že malý poroste a se ten nedostatek plodovky spraví a zůstane tam do konce. Taky se s Leničkou opatrujte :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka