Ahojte holky, tak už nám je týden.

01.08.2010

Ahoj holky tak už nám je týden :a: . Malá je šikulka. Je strašně hodná. :girl: Spinká 4-5 hod. v kuse. Co víc si přát :€s€: . Normálně jsem opět zamilovaná a jak!!!!!!!!!
Jinak Vám popíšu můj porod. :||):
Nástup 22.7. na vyvolávačku a podstoupení oxytocinového testu. Jak víte ten nezabral :€\€: . Ten den už se semnou nic zvláštního nedělo, krom toho že jsem cítila, že mi odtéká plodovka. Normálně jak bych si vždy učurla ve velkém. Ale sestra nad tím ohrnula nosek, že plodovka to není :€}€: . I doktorce se zdálo, že jí mám úbytek :*8*: . Na druhý den mi v 5ráno zavedli první tabletku, ale nic se nedělo. Při zavádění druhé v 10.30 mi na lehátku odtekla úplně plodovka :C]]: . Přímo doktorce do rukou. Ale po tabletce se opět nic nedělo. Tak jsem dostala ve 14.30 další, ale zase nic. No, jelikož jsem byla bez plodovky, tak mi vysvětlili co to znamená a jak musí dále postupovat. Ve 23.hod v noci mi dali první Penicilin, v noci další, ráno další spolu s další zavedenou tabletkou. Zase se ovšem nic nedělo :€\€: . Další už 5 tabletku jsem dostala v 9.hod. :€\€: Samozdřejmě, ale zase nic :€\€: . :?
Manžel už začal být zlý, protože čas plynul a myslely jsme, že císaři už se teda nevyhnu, tak jsme si říkaly proč to tak natahují :#o: . Ve 12.45 přišel další doktor. Probral semnou situaci, a říká. Teď už mám pro Vás pouze dva kapáky. Jestli ty už nezaberou tak půjdete domů. Vtipálek :€): . Takže od 12.50 nasazený kapák. Konečně se něco začalo dít :one: . Po 13.hod. okamžitý nástup kontrakcí po 5min., zachvilku po 4, 3 tak jsem šla ve 14.30 do sprchy :ooo: . Pěkně jsem si prodýchavala, v 15.20 přišla doktorka a říká pojďte já se na Vás podívám. V té chvíly, jsem už sama šla ze sprchy,protože kontrace už byly stále a já cítila, že už je tady ta chvíle. Tak na mě, do mě doktorka mrkla :*8*: a říká na 7. A já na ní tlačím :||): . Tak jo jdem vedle. Dovedly mě na na sál k lehátku. Tam jsem si lehla, přišla kontrakce a já zatlačila, při dalším nástupu kontrakce sestra říká, ještě ramínka. No když už byla hlavička venku nebylo co řešit. Tak jsem na podruhé zatlačila a málá Nellinka byla venku :qu: :qu: :qu: . Největší sranda, ale nastala potom. Manželovi jsem nestihla v telefonu říct, že už se něco děje. Slyšel během hovoru, že mám kontrakce a dýchám, ale nečekaly jsme takový rychlý postup. Jel za mnou se synem na návštěvu. Byly jsme domluvení. A já mu 4 min po porodu volám, no kde jsi? Už! no já už jedu. No ale já mu říkám. No my už ale máme Nellinku :\x: . Prý co? :00: Tak počkaly až mi dodělají na sále nějaké kosmetické úpravy a pustily hned ty moje dva kluky za mnou na sál.
Holky takový porod bych přála každé :€s€: . I s nástupem kontrakcí mít odrozené za 2,5 hodinky. Paráda. Byla jsem schopná hned vstanout a odejít. A nejlepší na tom je, že tentokrát jsem necítila ani žádnou jako bolest. Jen ten tlak. A to byla Nellinka celkem velká. Na to že nám stále slibovali malé miminko.
Tak se holky opatrujte a držte se. A všem co to dočetly až sem a celou dobu nás podporovaly velké díky.

Marcelko Ahooooj :) jsem sedli k pc společně . Mám velkou radost že i ty jsi měla dobrý porod :qu: Pošli fotečky Nellinky ,už se na berušku jak vyrostla těším :c:

In reply to by Dominika 1983

Ahoj, tak chápu, že i ty jsi to měla asi ok. Pošlu, řeknu taťkovi, pořád fotí, ať to zase stáhne. A co Deniska? Už jste také určitě doma? Jak Vám to doma jde? Nám super. Ale trošku bojujeme s tlumením hlasivek malého. Nechci aby byl potichu, ale musí se naučit tlumit. Je hlasitý, a má takový pronikavý hlas...........někdy volám o pomoc. Mám asi teď nějak citlivý sluch.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky