Poraďte prosím! Kubíčkovi rostou 4 zoubky najednou, za den naspal jen hodinu a půl a pořád pláče....

01.08.2010

Maminky, budu ráda za jakoukoli radu. Kubíčkovi rostou 4 zoubky najednou. Všechny nahoře a zatím se proříznul pouze 1....ostatní budou tak do týdne asi.... Chudinka to má strašně oteklý, zarudlý... Pořád tam brousí jazýčkem a pláče! Je vidět, jak by chtěl spinkat, ale nejde mu to! Mažu calgelem, dávám nurofen sirup....... Jak mu jinak pomoci? Před chviličkou usnul, ale za 15 minut byl vzhůru a pořád mi tu pláče!! Strašně ho lituju!! Potřebuje se vyspinkat.....

ahoj Jani, tak my máme o samé, rostou nám 4 zuby na hoře a jeden dole, ten už se vyklubal, už tam vidím takové ty hrboly, jakože by se měly každou chvíli vyklubat, minulý týden jsem toho moc nenaspala, až tuto noc spal poprvé od půl 7 do 6 hod rána, ale přes den je také dost ukňouraný, dávám mu na noc homeopatika a Nurofen, ale opravdu jen na noc, přes den o zkrátka přežívám. Ale zase se uklidňuji, že trojky rostou až kolem toho roka, tak by mohly dát alespoň ty 2-3 měsíce pokoj :\/:

to je mi líto, snad bude malému brzo dobře. A nemáš doma dithiaden? my 1/4 dávali po očkování a malý vše prospal. A na zoubky nám pomáhá vychlazená mrkev, chladí si tím dásně, ale to tak asi lepší přes den. Nedávno jsem tady četla, že přírodním anestetikem je hřebíček. Horkou vodou zalít v malém hrnečku 6-7 kusů hřebíčku, nechat vylouhovat, pak namočit třeba plenku a prcka to nechat cumlat. Nezkoušela jsem, ale zní to zajímavě :)

nam rostou zoubky od 5m,trapili sme se dlouho nez nam vylezli
mi zubarka poradila MUNDISAL gel(sice neni pro deti ale nikdy nebyly pozorovany nejake reakce)a je klid,dam kapku na malicek prejedu dasne :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka