Treti teh. test - jen tak pro pripad, znate to... :-)

30.07.2010

Ahoj holky :-)
tak jsem si dneska delala dalsi test, treti, koupila jsem si znovu mamatest, ale tentokrat mi prodali nejakej jinej, citlivejsi, vypada uplne jinak nez ted predtim. No podle me, je ta druha carka stejna jako vcera, ale pritel rikal, ze uplne sviti jak je silna :-). tak snad se tentokrat nic nepokazi a bude mimi v poradku.
Dneska jsem myslela, ze to dostanu, takova bolest! Tu jsem mozna nezazila ani pri menstruaci, ale uklidnovala jsem se, ze to musi byt, ze se mi zvetsuje deloha, nebo jak jste to tady psali :-). Taky mi dneska bylo desne spatne, jednou to bylo v pohode a za pet minut jsem se nemohla ani hnout, nebo bych se pozvracela. No des. Ted mi pritel udelal jidlo ( takovej servis jsem nemela pekne dlouho :-)) a ja jsem plna a desne utahana.
No a jen tak zezvedavosti jsem si najela na youtube na videa z porodu, jezis to je nadhera, jeste ted jsem ubrecena...
A to je vsechno co jsem chtela napsat, zitra si udelam dalsi test a mozna se sem pokusim hodit fotky. Porad mam trochu strach z toho aby ta carka opravdu nemizela... Snad to bude OK!! :-)

já jsem taky 5 týden,ms jsem měla dostat 24.7,nepřišla,tak jsem si v úterý udělala mamatest,no a byly tam 2 čárky,a navíc jsem chvíli nevěděla která je která,byly úplně stejně výrazný :|: takže pokud dobře počítám,tak mám termín 3.4.,a Ty?Jinak ty bolesti v podbřišku taky mám,každý den,tak půl hodinky a přejdou.Taky mám docela strach,ale jak píšeš bude to nejspíš normální-jak se prokrvuje děloha...

In reply to by rejsek

no ja ms mela dostat taky tak nejak, ale nevim presne, protoze jak jsem prestala brat antikoncepci, tak se mi to uplne zmenilo, ale teoreticky jsem to mela dostat o den driv jak ty nebo stejne :-)
Ja ty tehotensky testy tak vyrazny nemam, nebo nejsou uplne stejny ty carky, ale dneska jsem si delala nejakej clearblue a taky jsem nevedela, ktera carka je ktera, musela jsem se podivat na obrazek. :-D
No a ohledne tech bolesti, vcera to bylo celkem dobry, parkrat me tam pichlo, ale v noci jsem dostavala takovy krece, ze jsem skoro brecela, snad to nic nebude.
No a uz jsi byla u doktora nebo te to teprve ceka? ja se chystam pristi tyden objednat, tak uvidime :-)

In reply to by Kkatka

mě v podbřišku bolí jen přes den,v noci je to dobrý.My se k dr. objednávat nemusíme,takže jsem si to sama naplánovala na 12.srpna,chtěla bych,aby už bylo něco vidět. :ww: Bylo by fajn,kdyby mi dal už průkazku,ale nevím,někdo jí dává až od 12 týdne,náš teda od 8,takže uvidím...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky