HUGGIES CLASSIC

31.07.2010

MAMINY, KDO POUZIVATE TYTO PLENKY, JAK VAM VYHUVUJI A JSOU DOBRE PRUZNE? DIKY ZA ODPOVEDI ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

nejsou špatné koupila jsem gigant pack za krásnou cenu a jsou docela fajnové, pružné a prcka mám fakt v suchu když se zdojánkuje.

v drogerii teta je te´d měli v akci za 159Kč, tak jsem je koupila a uvidíme, jinak používám Pampers active baby, docela nám vyhovují , jsou měkčí a poddajnější, jen jsem chtěla vyzkoušet jiné ...

pro malá miminka ano,stačí..od nějakých 4,5 měsíců určitě ne...aspoň za mě. Nejsou pružné,lepení se trhá...huggies premium je tisíckrát lepší,ale taky dražší

ahojky tak pro me huggies ne ne, procurala je a maji blbe zapinani, jine obycejne plinky krasne pruzi a tyhle ne, ja je neodsuzuji, taky jsem je prave koupila na akci a pak jsem si prala aby nam dosli, na noc jsem teda musela koupit jine, nikdy jsem nepoznala co je procurat plinu, az teda u techto... treba ti ale budou vyhovovat

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Je sranda jak každé mimčo je jiné a má asi jinak tvarovaný zadeček, nám z těch pampersek oranžových nikdy nic nevyteklo a ani z těch huggies, asi proto je tolik výrobců, aby si každý vybral :qu:

Ahoj, kupovala jsem jen pampers a byla jsem s nima spokojená, dokud jsem nedostala huggies clasic 4-9 kg a malé drží lépe a i se lépe zapínají, no určitě je budu kupovat, mají je teď v akci i v hypernově.

ahojky segri,na tento tip plenek jsem slysela nejvetsi kritiku,mela jsem je jednou a nikdy vice,nase Marcela pro kluky taky a rikala ze uz je nikdy nekoupi,urcite bych investovala do jinych,ja kupuji jen Babylove......vsak vis!!!! :one:

In reply to by Klarucha87

ty prodávají i u nás normálně za 199kč to na pampersky máš tet pořád lepší akce já nakoupila ty oranžové za 122kč :one: a tet je mají hyperalbertu za 170kč :one: jako nejsou špatné ty huggiesky,ale koupíš za levněj lepší ;)

In reply to by Mag28

JA NEKUPOVALA NIKDY PAMPERSKY, ME PROSTE NESEDI, A TY ORANZOVE, JAK JSOU NAVONENY NO TO UZ VUBEC NE...... STACILO U KAMOSKY, KDYZ JSEM BYLA TEHU, A ONA ZROVNA MALOU S TY ORANZOVY PLENY PREBALOVALA A TEN SMRAD KDYZ JI PREBALOVALA, NO NA TEN NIKDY NEZAPOMENU :sick: TAK SE MI ZPROTIVILY ZE JEN JE VIDIM V OBCHODE, UZ SE MI NAVALUJE :s: NO JO, HOLD TEHU DELA DIVY :€O: :€m: TAKZE PAMPERS U NAS VUUUUBEC A NIKDY :n: JA KUPUJI S TESCO - ZELENY, A V PENY, A V LIDLU TY JSOU TAKY DOBRY :one:

ahojky já je používala od narození byla jsem snimi spokojená do doby než začal mět odřené boky :? ,jak se hýbal nemají pružné pásky a nejsopu takové měkoučké jako třeba pampersky :) ...takže do pul roka pak už jsme přešli na pampersky oranžové a ty jsou tedy jemnější a u nich jsme zustali :one: dobré jsou i tesco plínky ty stím pružným páskem :one:

In reply to by Mag28

DIKY, TAK JE ASI NEKOUPIM, JEN SEM MELA FAKT DOBROU PRILEZITOST ALE POKUD JSOU TAKOVY TAK TO VUBEC, MALA TED ZACINA SEDET, PORAD SE OTACI A UZ SE SNAZI I LEZT, TAKZE TO BY PRO NAS NEBYLO POHODLNY :n: JO KDYZ JEN LEZELA :!k: TAK TO MOZNA.........

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky