holky

18.02.2008

už jste si jen tak pro zajímavost počítali na kolik vás vyjde pobyt v nemocnici během a po porodu? 450kč zaplatí taťka pokud bude u porodu (minulý rok to proplácela VZP tak ještě musím zjistit zda to proplácí dále) pak dáte 300kč za to, že porodíte a pak 120kč na den. To je fakt šílený. Když si vzpomenu, jak jsem rodila poprvé a dali jsme jen těch 450kč a teď :( No suma sumárum přes těch tisíc korun tak nechám a to doufám, že nebude císař!!! Kdyby se alespoň nemuselo platit za ty čerstvě narozené děti :e):

jakych 300?To se ke me jeste nedoneslo a porodne nebudou rusit?Jinak uz se za nic dalsiho snad ani platit neda ne?To jim nestaci ze se vse zdrazuje a penize nam akorat ubiraji.To jsem se zas rozcilila.

to je nejaky divny u nas plati tatka jenom 120kc za obleceni u porodu a pak platim 120kc za me a mimiska za den a pak akorat za nadstandartni pokoj nic vic se neplati u nas?!

za porod?To ani nevím.U nás se platí 400 za tatínka, u dalších dětí nemusí mít kurs a 120 za mě a mimčo.Nadst nechci, stejně za mnou budou chodit jen na chvilku, byla bych tam sama celý den, ale chtějí 650/noc

In reply to by RenataMor

u nás v litomyšli chtějí za tatínka 500,a já budu platit denně 60 a za mimíska taky a pak ještě 10 kč za telku na den,a asi za vložky 50,ale ty jsem si koupila.Ty 4 dny nás příjdou vic jak na 1000 kč a to si ještě pro mimíska musív vše dovést-připadá mi to jako kdybych jela na tábor.... :)

tak ja zaplatim asi 2350kc, pujdu totiz kdyz bude volny pokuj na nadstandart. Pocitam to za 5 dni. A 1000kc mi pak vrati pojistovna ZPS. Tak asi tak. U vas se plati i za porod???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka