Ze by???

29.07.2010

Ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla, ale asi si me nikdo nepamatuje, no to je jedno. Chtela jsem se jenom poptat na par veci. :o)
Vcera jsem si delala teh.test, protoze jsem mela pocit, ze jsem tehotna. Posledni tyden jsem desne unavena, prijdu z prace a jdu si schrupnout. Dva dny predtim me bolel podbrisek, tak si rikam, ze to nejspis dostanu. no a nic. Tak jsem si koupila test a oni tam dve carky! Rikala jsem si, ze dalsi si udelam az pristi tyden, ale znate to, nedalo se to vydrzet, a jak jsem se dnes probudila, letela jsem si udelat dalsi test ( a to jsem priteli rikala, ze kdybych si ho chtela udelat driv jak za tyden at me zadrzi, ale dikybohu spal :D ). No a na testu opet dalsi dve carky.
Posledni mestruaci jsem mela 26.6., tak nevim v kolikatym tydnu jsem. Ale mam problem, porad me boli ten podbrisek, nekdy tam jen pichne a zase dobry, ale ted jak sedim u pocitace a trochu se nahnu tak me tam pekne picha, je to v poradku nebo ne? K doktorce si chci zajit az pristi tyden, abych nebyla zklamana jako minule, kdy jsem mela neprosperujici tehotenstvi. Budu si delat testiky ob den a kdyz to bude silit tak letim!
Na jednu stranu jsem stastna jako blecha, ale na druhou mam zase strach :-(. Prijdu na gyndu a ona mi rekne, ze tam nic neni, zase. No ale budu myslet zatim pozitivne, snad to pomuze. :o)

gratuluji k tehu
tak tak mela by si byt 4+5 takze bych si zasla k dr,spis pro klid duse
a pozitivni mysleni pomaha,drzim palecky at je vse ok :a:

Ahoj, neboj se. To píchání znamená, že se mimísek uhnizďuje. U prvního těhu jsem to měla taky. Jsem teď taky asi těhotná a prakticky jen o jeden den dýl, než ty. :///: Tak přeju nám oboum, ať to dobře dopadne. Já už teda u doktora byla, ale jen proto, že odjíždím do ciziny a měla jsem strach z mimoděložního. Byla jsem tam včera a viděla jsem bublinku v mlze. :q: :h: To prostě musí dobře dopadnout, ne? Papa

to by jsi měla být 4+5 tt a s tím pícháním ti moc neporadím, já to měla taky tak a dokud nešpiníš, tak je to dobré. A nic si z toho strachu nedělej, taky jsem se bála, když jsem o první mimi přišla, to je normální. Na kontrolu bych šla nejdřív za týden, možný i dýl, aby tam už bylo srdíčko a ty ses zbytečně nenervovala.

In reply to by Beru

Jojo, to mas pravdu, mozna to necham az za ty dva tydny, at si jsem jista. Jako je to krasnej pocit, ale musim se snazit myslet na neco jinyho, nebo bych se zblaznila. Zitra pojedeme s pritelem koupit dalsi testy a uvidime.
To bricho me docela trapi, protoze minule mi nasla cystu, ktera teda dikybohu sama praskla, ale nasledkem toho jsem pres mesic krvacela a mimi bylo fuc. Nj, necham to zatim bejt :-)

In reply to by Kkatka

říkat ti, nemysli na to, moc nemá cenu, vím to sama. Člověk na to stejně myslí a po té špatné zkušenosti jsem se bála až do 20tt :00: Říkej si, že tentokrát to určitě vyjde, držím palečky :a:

In reply to by Beru

Nj, vis o cem mluvim, na to nejde nemyslet, ale tak snazime si rikat s pritelem,z e tentokrat to dopadne jinak. Mam i jiny problemy nez predtim, jako treba to pichani v podbrisku, nebo nevolnosti, a to treba uz o necem svedci :-)
muzu se zeptat, ty jses tehotna? podle profilovyho obrazku uz mas mimi, krasnoucky. :-)
a jeste jeden dotaz, kdyz jsem teda 4+5 nebo dneska asi 4+6 tak to znamena 4. nebo 5.tyden? nejak jsem ze clanku tady pochopila ze bych mela byt v 5, ale nevim...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka