JESTE NIC

30.07.2010

Zdravim vas vsechny!!! Jeste nic, jsem cca 12dni po ovulce a na testu jeste neni nic videt, zacinam se obavat, ze to nevyslo :( mela bych ms dostat 2.8. tak jeste pockam, ale obavam se, ze z toho asi nic nebude :§) pritom priznaky si myslim mam, ale jestli se neobjevi ta druha carka, tak nic.... :€\€:

Tak, devcata, negativni vysledek testu byl spravny, proste tehu nejsem a rozjela se mi nakonec mrcha :( , o 3dny drive, mozna z tech nervu... sla jsem do lekarny pro prasek na bolest bricha a ptala se jakto, ze jsem mela radoby tehu priznaky a vysvetleni: 37teplota: mozna stridanim horka s klimatizaci se mi zvysila a pak k tomu kazdy priznak jsem pridavala k tehu, protoze jsem to tak chtela videt, protoze bych chtela mit mimiska...takze nic a jsem z toho moc smutna :§)

To jsou nerviky vid?? snazeni o mimco je krasny,ale ty nerviky potom :§) Jestli to vyslo nebo ne.. jsou sileny... Drzim moc palecky,aby to vyslo ju :€s€: :€s€: Zanda

Dekuji vam vsem mnohokrat za vase prispevky!!!!! jste opravdu mooooc hodne :k: :k: :k: a dekuji, ze se tady mohu sverit, ja to totiz nechci rikat mym kamaradkam, ze se s manzelem snazime, nechci, aby se me pak porad ptali: "tak co, UZ?", tak kdyz mam pak takovyhle stres, jste jedine komu to muzu rict a je fajn, ze mi pisete same hezke zpravicky :qu: dekujuuuuuuuu :h: P.S. doufam, ze se mi nerozjizdi mrcha, bylo to zatim jen "zaspineni"...

neblázni, ještě je brzy, já měla na testu druhou čárku skoro neviditelnou (manžel ji tam třeba neviděl vůbec :s: ) a to jsem se testovala 3. den po vynechání, tak tomu dej ještě čas, třeba na tebe v bříšku ten mimís čeká, držím pěstičky :a:

Devcatka, nasla jsem si ted slabounke krvaceni, spis spineni... doufam, ze se nerozjizdi ms, i kdyz ja mam vzdy pravidelne na den, tudiz za 3dny...achjo :§)

In reply to by mooona

Ahojky, ještě vydrž, jsou holky, kterým se třeba druhá čárka ukázala až několik dní po očekávané MS, je to individuální, druhá možnost je nechat si udělat krevní test, ten to rozpozná téměř hned :) budu držet palečky, aby ti to vyšlo! :€s€: :€O: :cc):

In reply to by mooona

To si dovedu představit... jsem na tom úplně stejně, testy nakoupené, tak už budu jenom testit a doufat, že mrcha nepřijde a pokud nepřijde, tak zase doufat, aby bylo vše v pořádku, nejhorší je, že nic není nikdy jistý, ale jednou se to vydařit musí :€s€: a my budeme všechny těhulky :€O: :°O°:

Moc vam dekuji za povzbuzeni!!!!!! Ja mam totiz uz tyden priznaky: pobolivani v podbrisku vic na jedne strane, bolestiva prsa, 37 teploty, jednou mi bylo i na zvraceni a ten :€O: "pocit".... ale jestli nebude ta druha carka.... myslela jsem, ze mozna uz bude videt duch, ale ono nic!!! Dneska jsem se vzbudila v 5h rano a bezela si delat test a to zklamani... vim, ze mam jeste pockat, ale i tak, jsou tu holciny, co uz meli 12dni po ovu stiny a duchy...

No, čárka být vidět nemusí i když jsi těhotná. Někomu se holt ukáže později a nechá ho v napětí. Doufám, že ty jsi ten příklad. Budu ti moc držet palce, aby se ti tam ukázala. Ještě vydrž a uvidíš. Počkej do 2.8.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky