Dnešní poradna 40+4

30.07.2010

Ahojky maminy,
tak mám po dnešní poradně. Tlak, moč v poho, otoky pořád žádné, to je fajn. Na monitoru velbloudi sahající nad 100. Čípek spotřebovaný, ale stále uzavřený. Utz: malá je hlavičkou, přerostle nevypadá, plodovky je zatím dostatek. Dnes mám od 8.30 pravidelný kontrakce po 20 minutách, teď se začínají trošku zkracovat, žádná zatím nevynechala. Dr. říkala, že vzhledem k tomu, že jsem prvorodička, je pravděpodobný, že se mi to pak rozjede hodně rychle a že si myslí, že by to mohlo přijít dnes večer nebo v noci. Tak jsem na to teda zvědavá. Pokud bych to náhodou rozehnala, další poradna v pondělí, kde se dohodneme na indukci, která by proběhla v úterý nebo ve středu. Tak věřím, že malá půjde ven spontánně :-)

Simi pokud už to máš za sebou tak gratuluji, pokud tu ještě někde jsi tak držíme pěsičky ať je to rychle a bezproblémové...kluci posílají hubču jako med :€): :kiss:

Holky, tak už jsem měla cca 45 minut kontrakce po 5 minutách. Ale jakmile jsem si sedla, tak se to prodloužilo na 8-15 minut. Křížový bolesti mám pořádný a permanentně, ty nejsou ve vlnách. Mám trošku obavy, že jakmile zalehnu do pelechu, všechno přejde. Vůbec bych se nedivila.

Jé Simi tak moc gratuluji předem, protože to určitě večer pojedeš! Tak ať je to rychlé a nebolestivé :-)

Simi přeju ať je to přirozeně a hlavně vše jak má být-v pořádku.prostě se malé u maminky líbí je to pěkný klíšťátko:-):-):-) ahoj Evik

Ahoj Simčo! Z tvých kontrakcí mám doslova radooost!! :\x: Tak snad se holky hezky zkrátí, že to bude mít rychlý spád a třeba ještě dnes budeš maminkou. Držím moc, moc palečky a informuj nás (jestli teda můžeš), jak to u tebe pokračuje. Jsem napnutá jak kšandy :///: :k:

In reply to by LillaX

Lilluško, jsi moc hodná, díky moc :-) Určo budu posílat průběžně zprávy sem na MT. Minulý týden jsem si vyměnila číslo s Evanesou, tak když se malá rozhodne, budete to taky určo hned vědět. Kéž by to už byla pravda a porod byl za dvěřmi ;-) Záda bolí jako čert, tak třeba....

In reply to by Simča V.

Chuděrko, se zádama jsem si sama užila dost v II. trimestru - právě křížové bolesti. Pak jako když utne. Takže tebe to vlastně bolí zepředu i zezadu, no už abys to měla za sebou. Zkus teplou sprchu - prý tu bolest zmírní :h:

Jůůů, tak snad se intervaly začnou zkracovat a ty budeš brzy maminkou :w: :w: :w: :k: Držíme palce a doufám, že se tu brzy objeví zprávička o narození miminka :s: :a:

In reply to by Gabca83

Snad máš Gábi pravdu, už tady vyhrožuju 3 týdny :-) Ale pravda je, že teď jsou kontrakce jiný než ty předešlý. Nejen, že mi ztvrdne břicho, ale taky mám křeče v podbřišku a křížovky. Ve snu teď rodím každý den, tak snad se dočkám i v reálu ;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky