meruňková přesnídávka - jak na ni?

30.07.2010

Maminky, které děláte přesnídávky, prosím o radu. Včera jsem dělala přesnídávku z meruněk s troškou jablek. Mám takový dotázek - zůstaly mi v přesnídávce po mixování kousky, ale jsou dost dřevité - dužina z meruněk. Jak příště udělat přesnídávku, abych se tomu vyvarovala. Propasírovat nebo déle vařit?....děkuju :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsem je nechala si déle povařit a nebo jsem měla měkkčí-když jsem to dávala do skleniček,ani jsem to nemusela mixovat,bylo to pěkně kašovité bez kousků :) Tak zkus trošku víc povařit a uvidíš :) Jablka jsem tam rovnou nastrouhala,abych to nemusela právě potom už mixovat :)

Já bych řekla že déle vařit, zatím jsem přesnídávku nedělala, ale chystám se, ale dělala jsem džemy a nikdy nezbylo nic tvrdého, víc bych povařila

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka