Srdíčko

29.07.2010

holky tak mám po vyšetření a srdíčko bije jako zvon Smiling
je to tak nádherný pocit...až mi slza ukápla.
Jinak TP dr. stanovil na 9.3.2011:-)

Ahojky, mám stanovený stejný termín porodu :). Jak je velký tvoje miminko?? Moje dle UTZ 17 mm 8+1, dle PM 7+6.

In reply to by Jindinek

Já jsem na to teď také reagovala, akorát v jiné diskuzi:-)
Já jsem dle PM 7+5, ale jak velké je miminko nevím. Dr. mi to neřekl,nebo možná i řekl, ale já byla včera tak dojatá z toho srdíčka, že jsem pak už ani neposlouchala...a v těhu průkazce to napsané tak jsem teď koukala.
Píše ti to tam doktor nebo takoé ne?

In reply to by reserved

Já právě těhu průkazku ještě nemám, na utz jsem byla u jiného doktora kam mě ten můj dr. poslal, tam mi dělali utz a poté jsem dostala lékařskou zprávu pro toho mého doktora, kde to všechno píšou...proto to vím tak přesně :///: . Teď má ten můj :*8*: dovolenou a bude tam až za 14 dní a to jdu na kontrolu, takže už i snad dostanu průkazku. Tak se opatruj :€O:

ahoj,moc gratuluju,já byla 26.7 na UZ a taky jsem měla srdíčko,byl to krásný pocit,ale jelikož už čekáme druhé mimi,zas tak moc mě to nedojalo,jako u dcery....máme stejný termín,tak mě to vychází na 9.3.:-))mluvil s tebou dr o UZ a odběru krve na VVV ve 12 týdnu?budeš to hradit?u nás si cenu stanovila FN Hradec králové,chtějí za to 400 Kč za UZ(nějaký podrobný)a 360 je za vyšetření krve....jak to máš ty?díky za info,měj se Dita

In reply to by Dita Albi

Ahoj, já jsem taky koukala že máme stejný termín:-)
Nene, nemluvil. Na další kontrolu jdu 19.8. a to budu 10+4, takže o těch odběrech mě bude teprve asi informovat.
Tak potom dám vědět, co mi schválně řekl.
Jinak jak jste už "velký"?

In reply to by Dita Albi

Ahojky, tak to to je super, že už jste taky měli srdíčko. My dneska už taky a mám to stejné, obrovská radost, ale ne už takové dojetí jako u první dcerky :? O tom UTZ a krvi semnou doktor taky mluvil. Akorát, že mi to nabídl za 600 kč. Odmítla jsem, nedělali mi to u prvního, tak si to nenechám dělat ani u druhé. Však v 16 tt mi stějně budou dělat hrazené tetsy. Tak nevím, jestli jsem udělala dobře, ale raději ty penízky dám pak za 3D UTZ, na kterém jsem při prvním těhu nebyla....

Ahoj, tak to je úžasné, mám radost :C]]: Mě to čeká za pár hodinek, tak už se taky nemůžu dočkat. Tak si užívej ten skvělý pocit. A co nový Dr.? Jaký z něj máš pocit a jaký byl? :*8*:

In reply to by Dani83

Dr byl suprovej, potvrdilo se vše co se o něm říká, absolutně jiný přístup než předchozí lékař...všechno mi ukázal, udělal různá vyšetření a za 3 týdny mě opět objednal.Takže za tu dobu co bych čekala na KO k předchozímu dr,půjdu k tomuto dvakrát:-))
Já na tebe dnes taky myslím, vím že dnes máme stejný termín KO. Tak držím palečky, ať je vše v pořádku a ať ti spadne stejný kámen ze srdce jako mě.
Dej pak vědět jak si dopadla ju:-)

In reply to by reserved

Tak to je super, že jsi spokojená a doktor je v pohodě. Mi je dneska tak špatně, že mě drží při životě jen ta kontrola a moje dneska příšerně uvztekané a protivné dítko :///: Tak snad bude vše v pořádku, večer dám určitě vědět. :a:

obrázek bohužel nemám:-(
vezmu si ho až za 3 týdny, kdy jdu opět na KO.
Konečně mám klid, minulý týden jsem tady vyšilovala že mi předchozí doktor to srdíčko neposlechl a objednal mě až za 5 týdnů...tak jsem přešla k jinému dr a jsem spokojená.
Tak jsem šťastná.....Je zázrak jak takovému malému "stvoření"může takhle tlouci srdíčko....
Holky já sem snad dojatá:-)))

:qu: :qu: :qu: moc gratuluju!!!! to je bezvadná zprávička... :metal: tak si hezky užívej těhulkování...no a co obrázek? :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka