Neštovice??

27.07.2010

Ahojky všem.........Omlouvám se že jsem tady dlouho nebyla,ale teď mám jednu otátzku....................chci se zeptat od jakého věku může mít dítě neštovice...................malému je 19 měsíců a má na sobě pupínky. Původně jsem si myslela, že jsou to štípance od komára, ale po pár dnech se to začalo zvětšovat a přibývat. Má jich asi deset po celém těle. Prosím poradíte mi? :j)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Neštovice jsem četla se dají chytit kdykoliv. Nejhůř to pak snáší ty nejmenší miminka a pak dospěláci. Tož buďte rádi, jetli to teda ty neštovice jsou, že to budete mít za sebou. pááá

Ahojky holky,
díky moc za odpovědi...........malej měl taky nejdřív jen vyrážku na pytlíkovi, ale to jsem si říkala, že je to jen opruzenina, i když na to nikdy nijak netrpěl. Byly totiž v tu dobu hrozný tepla, tak jsem si myslela že je zapařenej a tak jsem ho jen mazala. Pak se mu k tomu přidali i ty pupínky a dneska se začal i škrabat. Takže to vypadá, že nabereme směr doktorka :*8*: No a jestli to neštovice budou tak to budeme mít aspoň brzy za sebou :-/) Díky moc :+^*:

Zdeňka a Vikča

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

MY MĚLI PODLITEJCH JEN 10 A PAK ASI MILION ČERVENEJCH PUPÍNKŮ A NEŠTOVICE TO BYLY ;) V 6TI MĚSÍCÍCH ;)

Ahojky, dítě zhruba do 3 až 4 měsíců po porodu je ještě chráněno od matky, pak už ne a může je pak chytnout kdykoliv. Malý je schytal v 19 měsích, malé tou dobou byl 5 měsíců a dr nám řekla, že je už může klidně dostat a máme ji sledovat...malý měl průběh neštovic úplně v poho, měl jich pár ve vlasech a v okolí pindíka a pasu, víc jak dvacet určitě ne a nesvědilo ho to nijak. Docela dlouho pak je ještě možnost, že to chytí někdo jiný a než se to projeví, tuším snad 4 týdny...malá to nechytla, jen můj chlap, který neštovice neměl. Měl bolesti hlavy, trošku trpěl nevolnostmi a pak teda měl pupínky...každopádně být tebou, tak bych šla k dr...poznáš neštovičku?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka