Spánek

29.07.2010

Holky potřebuju radu :|€|:
Jsem už uplne na dne, malicky mi nechce spinkat. V noci se budi po hodine nekterou noc to vydrzi hodinu a pul. Má skoro 4týdny, vím že je ještě malinký, proto pořád doufám že se to zlepší, ale zatím se nic neděje a mě pomalu dochází energie. Dala bych cokoliv za 5 hodin spánku vkuse :help:
Nevíte co udělat proto aby mimčo dýl spinkalo? Nebo netušíte proč spinká takovou chviličku, když některé děti spávají třeba i 8hodin přes noc? Může to být třeba tím že mu moje mlíko nestačí? Nepřijde mi že by nepřibíral a ani mi nepřijde že mám mléka málo, protože mi to opravdu z prsů stříká. Jsem z toho na dně, poraďte prosím :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Děkuju, sice rad jsem se moc nedočkala :D , ale asi to budě fakt tím že žádná rada neexistuje, asi jen ta VYDRŽ... No asi budu muset. Bude to fuška, ale zase když to vydrželi i jiné maminky tak to snad zvládnu. A budu se modlit at se nam to co nejdrive zlepsi... Chci malého kojit co nejdéle to pujde , ale teda řeknu vám že už od začátku je to fuška, prva se nechtěl přisávat, pak mě zatvrdlo mlíko a měla jsem 40 horecky, ted mi zas prijde ze mu moje mliko nestaci, achjo... doufam ze po tom prokletem sestinedeli se to vsecko urovna a bude klid :-)

Ahoj, my máme 5 a půl měsíce a potýkám se se stejným problémem. Malý byl doposud plně kojený. Ze začátku vydržel v noci 4-5 hodin spinkat, ale poslední měsíc se vzbouzí po 2 hod. Na radu doktorky jsme začali dávat ńa noc kaši (nejdřív do lahvičky a teď už hustou konzistenci na lžičku), ale bez efektu. Už budeme najíždět na příkrmy, tak ještě počkám jestli se to srovná. Nevim jestli je to tím, že je víc záživnější (váží 9,5kg) a možná proto mu to už nestačí, ale je mi divný, že ani po hustý kašičce nespí. Jestli máte někdo radu jak na to vyzrát, tak budu moc ráda.

In reply to by pecinka

Ale taky nepíšeš, jak ti spí a jí přes den... opět to může být spurtík v 6-ti měsících... nebo bych zkusila s příkrmy, ale ne kaší, spousta maminek ti napíše, že kaše na noční spánek neměla vliv. Tvůj brouček váží dost, tak bych zkusila zeleninu k obědu, snad se víc zasytí...

In reply to by Magla

Přes den dlabe po 2 hod a spí dohromady tak 4hodiny. S příkrmama teď budeme začínat, tak uvidíme jestli to bude lepší. Každopádně jsem zapoměla napsat, že kaši zapije ještě normální porcí z prsu a za hodinu si ještě přidá a potom už vstává po 2 max 3 hod. S tou kaší na noc jsem to už taky slyšela, tak se na to asi vykašlěme.

In reply to by pecinka

Tak to je pěkný jedlík, no váha tomu i odpovídá :s: Ani přes den nespí moc, 4h spí náš malý v 8m a ještě spí celou noc :~!: Zkus se na laktační lize zeptat na ty příkrmy, ale v tém případě bych se toho nebála, nebo ještě ten otesánek sní i tebe :hu: Snad to bude jen spurtík a za chvíli se to upraví:)

A jak ti pije přes den? Taky po hodině? Pokud má přes den větší pauzy, tak ty zkrať a po pár dnech by se měly ty v noci prodloužit. Taky to může být v tomhle věku spurtík, trvá tak týden než se to srovná. Dáváš dudlík? Já kdybych malému nedala dudlík, tak na mě vísí snad nonstop, má hodně potřebu něco sát. Třeba to na noc můžeš zkusit. Jinak to chce holt trpělivost :) At se daří :) :a:

v tomhle věku na 8 hodin zapomeň,ani by to nebylo dobré,většinou se nejméně do 6 týdnu mimča budí co 2 hodiny,po šestinedělí se to tak nějak trochu srovnává.Určitě nezkoušej žádný příkrm,je to škoda když máš dost mlíčka,odpo zaukoluj rodinku at si vezmou prcka do kočárku a dospi se,uvidíš kolik energie načerpáš když si na hodku-dvě zdřímneš,je to náročný,ale vydrž,srovná se to,držím palečky

8 hodin je na takové mimi dost dlouho, stejně bys nejdéle po 6h musela alespoň odstříkat mlíko. Nepíšeš, jaký režim má přes den, jak spinká a jak často papá??? Mlíčko slabé nemáš, nic takového neexistuje, může mít ale růstový spurtík, ten trvá tak týden.

Ahoj, taky tě nepotěším, moje malá má 9 měsíců a stále se v noci budí dost často. Když je fajn noc, vstávám k ní 3 krát a když je to blbý, je vzhůru po hodině :-( Nedá se s tím bohužel asi dělat nic. Zkoušela jsem u ní, když to její věk dovolil - čaje na spaní, homeopatika, odstěhovala jsem se do jiné místnosti, zkoušela jsem spát s ní ve svojí posteli - nic nezabírá. Prostě se budí a hotovo.. Teď někdy jen na dudlík, někdy chce jen pohladit a spinká dál, někdy pul hodiny propláče (špatný sen?), někdy má žízeň.. Většinou 2krát za noc kojím, zbytek jen chodím k ní a konejším.. Zkus odpočívat během dne, kdykoliv to jde, jakmile dítě usne (pokud umí spát přešs den v postýlce) opravdu nic nedělej a odpočívej. Jinak budeš KO jako jsem bývala já.. Můžeš zkusit i homeopatika pro unavené maminky China 9CH. Hodně pij a snaž se pravidelně jíst. Pa pa a neboj, jednou nám bude určitě líp (až budou chodit děcka na diskotéky, tak budou spát určitě dýl) :-D

Rada bych ti poradila, ale neni co :( kojena miminka vseobecne spi kratsi dobu mezi jidlem, jak ta na UM. Vim, jak to je, muj prcek ma 7m a prosla jsem si tim taky. Noci jsem probrecela, byla jsem s nervama v kyblu, nevyspana, unavena, nervozni... Kolem konce 6nedeli se to zacalo pomalicku zlepsovat, to se maly zacal budit treba po 2,5 - 3 hodinach a tusim nekdy v 5ti mesicich se poprve vzbudil pouze jednou za noc! Doted se budi 1 - 2. Takze jedina ma rada je VYDRZ, VYDRZ, bude lip - zni to jako ty typicky reci, ale je to tak. Zacatky jsou hodne tezky. Takze preju pevne nervy, schrupni si aspon trosku pres den, kdyz maly taky spi a drz se

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka