kočárky

29.07.2010

dobré ráno :€O: ,

tak sem dneska hoooodně předem jen tak mrkla na kočárky a teda nevím nevím...tisíce druhů a barev... :#o: :C]]: :C]]: no nic...dneska v noci mě tlačilo bříško,když sem na něm ležela...ach jo.... :~!: to je moje nejoblíbenější poloha... :one: co já jen budu dělat!!! jinak mám obrovskou radost z toho jak se nám to tady krásně rozrůstá o další a další spolutěhulky... :qu: :qu: :qu: přeju vám všem krásnej den bez nevolností, ospalosti a tlaků v bříšku... :c:

Ahojki :a: jj těch druhů je až moc :00: ale my máme káru po Monči Atlantic Espiro :/;x: takže to prcek zdědí :s: taky nejračí spím na břuchu ale už rači nee :€}€: krásně rosteme to je dobře =)

taky jsem se předběžně koukla(která z nás NE)a je jich fakt moc :-)
Jinak na břiše spím taky nejraději a taky se v noci budím,že mě bolí podbříšek a musím změnit polohu,chjo :-(

In reply to by sonislavka

tak to jsem ráda, že v tom nejsem jediná...bála jsem se, že je něco špatně... :bulva: takže dobrýýýý :a: ale fakt nevím jak se teda naučíme spát s pupíkem... :€O: už teď nás tlačej a co potom? :C]]: :€O: :C]]:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

včera si ho pohladil i tatínek a konstatoval,že už je mírně tvrdší a vypouklejší...což také pozoruju... :qu: a je to bezváááááá...takže jen tak dál.... :qu: :a: :qu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no měla bych být 8+3 takže 9. týden... :s: pan dokrot mi vysvětloval, že jak jsem v lednu potratila, tak že teď to je vlastně druhé těhotenství a že by to mělo být vidět malinko dřív :€O: ...tak nevím...moc tomu nerozumím...ale on je tady ten zkušenej... :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka