11 měsíců -vztekání

29.07.2010

Ahoj holky tak nevím co s malým.dám příklad,když mám třeba mobila na stole tak on si ho vezme,tak já jdu a vezmu mu ho a říkám ne ne ne,nebo ty ty ty.On si ho zachvilku vezme znova tak se na něj jen otočím a řeknu ne,jenže ono to slovo ne ještě moc nepomáhá a on si ho znova vezme,a když mu ho vezmu tak to začne.sedne si na zem a řve a řve.jsem už z toho křiku docela hotová.už jsem zahájila techniku si ho prostě nevšímat,jenomže koukat se na něj jak brečí tak jsem z toho na měko i já.Jak to řešíte vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

A pockej az zacne cupitat a ty ji budes chtit treba pri nastupu du busu dat po tapani do kocarku :) to ti predvede neco podobneho co ted predvedla nase hvezda :) to je prvni obdobi vzdoru :) druhe prijde kolem 2-3roku a pry byva jeste horsi :) Tak klid, kdyz tak lupni malou na zadek t ji neuskodi, kdyz nene nebo tyty nezabira...

In reply to by dajdinka

...jj, u mé první dcery to bylo přesně tak...cca okolo 1.roku to začne a skočí v těch třech....ale pak už to byla paráda...vymezily jsme si hranice a funguje to parádně...letos je jí 12let :-)....puberta už se u nás zabydlela, tak začínáme nanovo :-) :-) :-)

Ahojky holky, tak naší princezně je rok, vždycky to bylo hrozně hodné, pohodové dítě...., poslední asi týden když jí něco seberu nebo zakážu, tak si lehne na zem a řve jak protržená, vzteká se až hrůza !!
Včera jsem jí sebrala myš od počítače, protože s ní mrskla vzteky o zem, tak mě poškrábala na noze - to už je fakt vrchol, normálně jsem jí nasekala přes plínu....!
Tyhle scénky mi předvádí několikrát denně, i můj jinak klidnej manžel, jí už nalupal zadek a to je co říct :-(!
Myslíte, že to přejde, úplně mám strach, aby jí to nezůstalo a taky nevím jak na ní !???

Ahojky tak našemu prckovi 18měsícu, ale prošli jsmme si tím samým.
Samé :^O^: když se mu něco nedovolilo.
Když se vztekal moc, dala jsem mu trošičku na dupu a on si pořval.
A ani nevím jak a za pár měsícu to zkončilo.
Tak držím palce :one:

ahoj, naprosto stejně, prostě mu ho vzít a dát ho někam výš, kde na něj nedosáhne. On řvát přestane, rozptýlým ho jinou hračkou, takovou co mám schovanou a je mu vzácná, ta ho zabaví a je klid. Možná lepší než nevšímat si je ho zabavit a začít mu vysvětlovat, i když řve a sotva tě slyší, tak říkat proč to nemůže, že by se rozbil,na žehličku že pálí, že to je strašný ty ty ty do televizky se nesmí bouchat a ukázat mu jak je to správně, tak aby ho to bavilo prostě hodně kolem toho mluvit a v klidu. U nás to tak pomáhá hodně vysvětlovat, i když tomu rozumnět moc nemůže. Ale nám je teda už 17 měs. a je to lepší takže vydrž. Mě malej vůbec neposlouchá zas venku a tam se strašně vzteká a to je už horší ale třeba s tím mobilem to už ví že mu ho seberu a mám na normálně na stolku a už si ho nevšímá, ale to nene jsem mu musela říkat tak měsíc. Manžel třeba aby právě malej neřval tak mu nechá cokoliv aby měl klid, a tudíš malej ví, že tátův mobil si půjčit může,ale na můj si nedovolí. Takže tátův je pěkně doškrábanej a dodělanej. Je to v tom přístupu. Hlavně nepolevuj, ty určuješ co smí a co ne. takhle to u nás funguje a teď už později ví co má zakázaný a když si ho náhodou vezme do ruky, jako by věděl, že má na to být opatrnej, tak si ho jen prohlídne a když mu řeknu dá mi ho sám do ruky.

In reply to by luciferek

jeho nejoblíbenější hračky jsou mobil a ovladač od televize.jednou jsem se jen nachvilenku otočila,asi minuta,dvě a ze satelitu jsme neměli žádný naladěný kanály,vše smazal a našteloval nějaký sportovní a ještě k tomu to nemluvilo česky.on to zvládl za pár minut a já to pak dávala do kupy celý den.no tak uvidíme snad se to taky zlepší

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka