29.7.

29.07.2010

dobré ráno! Pepánek je vzhůru od půl šesté a to včera vytuhnul až po devátý :00: probudil se, lezl po mě a táta, táta. Nevysvětlila jsem mu prdelkovi, že je táta v práci. Tak jsme vstali, aby alespoň Lucinka mohla spinkat.

ahojky tak u nás se stávalo v 6:30 a první bylo mnau Elí (kocour se jmenuje Eliáš) pak si stoupla a volala táto . :s: Jinak Esterka je děsně ukecaná a snaží se pořád po mě opakovat slova co řeknu tak opakuje.umí říct spoustu věcí třeba táta pakuje (pracuje) pak dodá kaků to je (coca cola) tam pracuje :s: to ji naučil tatínek takže jak malá vidí kdekoliv colu tak volá kakůůůů.Pak táta,máma,bába,dede,čiči,mnam ,není ,kde je,mája, čají,bile (brýle),koma (komár,mucha prostě hmyz)ptapta (ptáček),nus(nos),oko, ato(auto),noha, no prostě plno věcí a pak je děsná herečka všechno ji pálí prej a nebo říká au mama fůů takže ji pořád bolí něco :s: a jak vidí znamínko na těle tak je to bobo

Ahojky. Tak s tím tátou toje stejný jako u nás. To jde do ložnice a hledá ho :) Akorát teda že mi stávala až po 8 hod. aspon jsme se hezky vyspinkaly.

vy ranní ptáčata, tak Adélka si dneska přispala a vstávala v půl osmé, no čučím :-). Pípulka je šikovnej jak se rozmluvil, to my zatím nic moc, jen občas máma, táta, tatí jakože volá, řekně Dáňa, na pejska dělá hááááááá, ale jinak jsme hooodně za Vámi.

Ahooooj Radu!!!
U nás to samé :00: Maxim usnul až asi ve 22 hod a v 5.40 už vylezal z postýlky a káka káka-přeloženo-táta :€): se z něj picnu,je to lump,ale už spapal snidani a udělal mi radost,že vybumbal kakao :€p€:

In reply to by nutana

tak to je dobře ;) my jsme teď dávali železo a rybí tuk. Maruško, on to je takovej šikulka. vždycky, když to připravuju, tak se mi chovává za roh za kuchyňskou linku a dělá na mě baf! a psk přiběhne, otevře papulku a krásně to spapá. neříkám, že občas to nevyprskne, ale to je tak jednou za 14 dní. jinak je to statečněj pacient. a jak bylo to sluníčko a horka, tak měl zánět spojivek, vždycky ke mě utíkal, hajnul si na zem, kápli jsme do očiček a on se to mu jen zasmál, prdelka můj :h:

In reply to by nutana

to já jenom aby nebyl tak namachrovanej :s: ale s tím přebalováním to je stejným. ubčas mu musím lupnout, jinak bych ho ani nepřebalila :00: Maruško, a jak to máte s mluvením? my jsme se asi před 14 dny docela rozmluvili. říká: táta, máma, ham (pití i jídlo), čičí, haf, kytí,brrr(auto), eeeo (éro :s: ), moa (motorka) to to jeee (co to je), de jeeee (kde je :s: ) a používá citoslovce bum, bác, hop, hopla a já nevím co ještě. a včera řekl Lucince CI :h:

In reply to by Raduška

Maxouš taky dostává po prdce,ho naháním po bytě a snažím se ho přebalit-fakt děs. Teď má ještě plínku z noci :00:
Radu,malej neříká vůbec nic jen ham a káka-táta a to je všechno.Vůbec nic se mu nechce,je to lenoch. Pepánek je šikulka,že se hezly rozmluvil :qu:

Ahoj Radu, tak tady je to to samé :). Vikča pištěla v pokojíku přesně o půl šesté, vzbudila Jáju vzbudila mě a už nebylo možné pokračovat ve spaní :( a taky táta táta táta...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka