pomoc prosím

28.07.2010

Ahuj včeličky a deníčku,
už opravdu nevím co dělat, už jsem sama tak zoufalá, že brečím a nevím co dělat.
Prosím vás proto o radu....malá už mi 3 dny brečí, spí jen v noci přes de tak hodinu...nevím co mám dělat, pořád jen brečí, ale takovým hysterickým záchvatem. dnes sme byli u doktorky a na očkování, ale ta říkala, že je absolutně zdravá, já už fakt nevím.

Nějak to přestávám zvládat, doma se dohadujem kvůli penězům a malá pořád jen pláče, teda když jsem s ní doma sama, jakmile dorazí táta tak je najednou klid.....

Věnuju se jí, hraju si s ní minimálně půl dne, povídám jí, zpívám, sem pořád s ní, i když uklízím pořád na ní dělám opičky tak kde je problém :\\:
Kamarádka co už má jedno dítě, mi pořád říká, že na to že mi je 20 tak jsem úžasná máma, ale poslední tři dny dost silně přemýšlím, že asi ne! :\\:

Holky nevíte náhodou čím by to mohlo být????proč pořád tak pláče???? :\\:

BUĎ NAPROSTO V POHODĚ.......MALOU MÁM CELÉ DNY OD NAROZENÍ BUĎ NA RUKOU NEBO V LEHÁTKU, NA KARIMATCE ......PROSTĚ ROZÁRKA SE BEZE MĚ SNAD ANI NEVYS... :s: JEŠTĚ PŘED DVĚMA DNY JSEM BYLA S MALOU CO HODINU VZHŮRU V NOCI. AŽ SE MI ZAMOTALA Z NEDOSTATKU SPÁNKU HLAVA, ZABLOKOVAL OD STRESU KRK, ŘEKLA JSEM DOST. TŘETÍ DEN POUŽÍVÁME ESTIVILLOVU METODU A JÁ MÁM KLID.

JINAK JÁ JEZDÍM DVAKRÁT TÝDNĚ CVIČIT UŽ OD UKON.6 TÝDNE A KDYŽ JE MUŽ DOMA TAK MI MALOU BRÁVÁ VEN TŘEBA JEN NA HODINKU. JÁ SI ODPOČINU, PŘIJDU NA JINÉ MYŠLENKY.

NORMÁLNĚ SI UVAŘ KAFÉ, JAKMILE MIMI SPINKÁ A UVOLNI SE....... :a:

uvař si kafíčko, napusť vanu, dej malou na chvilku taťkovi a vyraž si někam na procházku....když jsi s malou sama, nalož jí do kočárku a vyražte někam do cukrárny a obal si nervíky cukrem ;) prostě se zkus hodit do pohody, vim, že to jde někdy těžko, ale dělá to zázraky ;)

ahoj jestli je hodne neklidna a nespava tak to budou mozna ty zoubky ale z tvyho prispevku sem postrehla ze i ty ses vystresovana a pak to citi i tva mala.

Ahoj NIki, možná to budou zoubky, malý byl takový asi 5 dní v kuse , já už byla zralá na cvokhaus...A pak se z toho vyklubal 1.zoubek a za 3 dny druhý... Teď jsem měla asi 10 dní klid a začíná to znova, asi se derou další... Jinak když příjde manžel domů, tak taky najednou je z malého úplně tiché mimi, to asi tím, že není doma pořád a pro něj je to pak zpestření klasického stereotypu... Jo a je to i začarovaný kruh, když jsi ve stresu, tak je stresované i mimi... A hlavně když kojíš...prý to není kec, že to jde do mlíka...
Tak snad se to co nejdříve zase upraví...

Já jsem tohle v tak velké míře nezažila, ale když byla naše holčička nevrlá a uplakaná a chtěla pořád nosit, pořídili jsme si baby vak a byl klid. Ona byla spokojená, že je u mámy, a já mohla něco udělat a neměla pořád plné ruce miminka. Taky nám hodně pomohlo vibrační lehátko.

In reply to by omonka

zoubky mě napadli je jí 5měsíců a něco....dala sem jí nurofen i ten kalgel, ale i přesto brečí.....pláče i když jí mám na ruce....ona normálně nebrečí, je fantastická.....

Ahojky, vůbec nevím, jak ti pomoct. Já na řvoucí miminka nejsem stavěná a díky bohu jsem měla totálně nebrečící dítě! Teď už si teda zařve, ale to jen zkouší, co mu dovolíme atd. Napadá mě jediná věc, jestli opravdu nejsi moc ve stresu a málá to z tebe necítí. Držím palce, ať je brzy líp!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka