8denni Nelinka

28.07.2010

Ahojky,az teprve ted jsem se dostala k netu.s malou jsme od soboty doma.drzeli nas o den dyl v porodnici kvuli prirostly placente.takze jsem musela pod narkozu aby ji ze me dostali.jinak jsme obe v poradku.mala je kouzelna,akorad nas zacali trapit prdiky.bojujeme proti nim a dnes vypada ze dobry.od dr jsem se dozvedela ze i meloun je na brisko spatny a ja si Ho davala ve velkym.pry z ovoce jen banan a jablka.no necekala jsem jak bude kojeni slozity.uz mame za sebou i rozkousany bradavky,ale diky kloubouckum jsem bolest pretrpela a kojime dal.
Nestiham nic,jen malou,tak ze bych chtela tady vsem novopecenym maminkam poprat zdravoucky a stastnoucky miminecka,at vam delaji jen samou radost.
Fotky maly dodané hned jak budu na notasovi,ted pisu z mobilu.
Mejte se krasne a uzivejte posledni chvile s briskama a nebo s nadhernyma uzlickama v matici

Katulis ,moc gratuluji a přeji jen krásné chvíle . Na fotečky se taky těším ,o té placentě nám dnes říkali v předporodním cvičení že to může nastat.

:a: gratuluji k malé princezně.nam je dnes 10 dní :€s€: a taky už bojujeme proti prdíkům. :zadek: tak at je zvládáte v pohodě.papa Jana a Barborka :c:

Gratilace k Nelince,
tak to sem taky nevěděla, cpu se tady melounem............a pak se divím, že to naše mrně pořád kňourá :-)

velká gratulace k holčičce , hlavně že jste v pořádku . Pěkně si užívejte poznávání jedna druhé a že nic nestíháš :€s€: stíháš to nejdůležitější , zbytek počká :j)

Gratulace veliká k malé, budeme se těšit na fotečky, jen si užívej :a: s tím melounem nám to říkala PA, taky jsme se divily, ale je to tak. Já už chci mít tu svou princeznu taky u sebe, ale musím vydržet.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky