Nutrilon vs. ostatní UM

28.07.2010

Ahoj holky, tak se rozmýšlím nad změnou UM. Máme už více jak měsíc a půl Nutrilon. Když jsem měla problémy s kojením chtěla jsem mu dát fakt to nejlepší. Jenže ty peníze...co deset dní, to 700 Kč :( Ptala jsem se doktorky a ona mi řekla, že Hami má stejné složení a ať mu zkusím dát to. V lékárně mi zase paní radila tuším Hipp - abych nekecala. Ty peníze jsou fakt síla, ale zase když je to pro to moje zlatíčko, tak ho nechci "šidit". Tak nevím :( Co dáváte vy? Myslíte, že je Nutrilon fakt jen o značce?

Ahoj, my mame castecny dokrm od narozeni...v porodce mu davali Nutrilon HA, tak jsme u Nutrilonu zustali, jen jsme davali obycejny, pak zacal ublinkavat, tak jsme nasadili Nutrilon AR ( po nem dostal hroznou zacpu ), asi ve 2,5 mesici zacal poplakavat pri a po kazdem krmeni a hrozne v nem skroukalo, zkusili jsme tedy Sunar a zatim je vse v poradku...uz ho mame pres 3 tydny...myslim, ze je potreba vyzkouoset, co mimi bude vyhovovat a i tak je nekdy potreba vyzivu zmenit, kdyz prestane vyhovovat.

Ahojky jsem toho názoru,že každé dítě je jiné a budeš muset vyzkoušet co vám bude vyhovovat. My máme Nutrilon comfort kůli kolikám. Chtěla jsem malou dát na Bebu sensitiv (je taky proti kolikám) a je levnější,ale malá mi jí vždy všechnu vyzvracela,tak jsme zpět na Nutrilonu a vše je ok. Je pravda,že finančně je náročnější,ale nám vyhovuje. :)

tak mi začínali na Nutrilonu,ale nějak nám nesedl, tak jsme dávali Sunar a taky nic moc, nakonec jsme skončili u Hami a jsme na něm do teď. Malému moc šmakuje a je rozhodně levnější než Nutrilon :)

Já nevím, ale myslím, že jiná mléka nemají tu složku Imunofortis ...ale možná se mýlím a jen to nemají napsané an obale. Nutroš je fakt dražší, i když když se podíváš na cenu za 1k (to bývá na těch štítkách většinou napsané), tak zas o tolik dražší není. Ono se to zdá v tom regále, že je extrémně drahý, protože je ho v krabici 800g a jiná mléka jsou většinou po 600g, Hami má 550g.
My jsme byli na Nutrilonu do 1 roka a byla jsem moc spokojená, ani jsme měnit nechtěla. Nevím, jestli je to trochu i tou složkou Imunofortis, ale Klárka mi ještě nezamarodila. A co se týká ceny, já jsem kupovala polský Bebilon, vyjde tě o dost levněji a je to úplně stejné - stejný výrobce, stejné složení, jen je jiný název. V Polsku mne vyšla krabice levněji i o 120Kč (podle kurzu), a pokud jsem neměla možnost tam jet, kupovala jsem ho na MMB a i tam mi s poštovným vyšel o 80,-Kč na krabici levněji. Prodávají ho tam hodně.

Ahojky, tak naše Lucka je od narození na Bebě HA. V porodnici jsem dostala vybrat mezi Nutrilonem a Bebou. Vybrala jsem Bebu, protože s tou už máme v rodině zkušenost a jedině dobrou. Malé chutná, teď už dostává i kašičky od Nestlé a jen si mlaská. Je dražší, ale tak to se nedá nic dělat. Teď už jí máme stejně jen ráno a večer.
Na mlíčka od Hami jsem slyšela taky jen chválu, tak to asi nebude nic špatného.

In reply to by Iris

Hami dáváme od 1 roku malé a taky si nemůžu stěžovat. Ono podle mne taky hodně záleží na dr - každý preferuje jinou značku .... ta naše Nutrilon, ale vím zase od jiných holek, že jim dr doporučil Bebu nebo něco jiného.

Nutrilon je asi opravdu nejlepší,ale hlavně pro nedonošené dětičky či dětičky třeba s refluxem atd.Já při první dcerce dávala Bebu asi od 8měsíce a naprostá spokojenost a po roce měla mléčko též od Nestlé Bifidus do dvou let a pak už jsem jí dala normální mléko.Pro druhou dcerku kterou zatím kojím jsem se rozhodla pro Hami mlíčko - zkusím a uvidím,pokud nebude šmkovat opět sáhnu po Bebě.Nezdá se mi,že bych šidila své dítě,když mu nedám Nutrilon ... Jinak v polsku je Bebilon a ten je stejný prý jak náš Nutrilon,jen je levnější ... tak zkus kupovat tenhle třeba přes MMB.

ja tu nechchi nejak rozvirit diskusi,ale prvni syn byl od 2 mesice na Um mleku a vsude jsem videla Nutrilon to nejlepsi mleko tak jsme ho kupovala ale malemu nechutnal a aj ho kupovala porad rikala jsem si kdyz je to to nejlepsi a pak mi doktroka rikala ze kdyz to nechce at mu koupim neco jineho a kamaradka me navedla na mleko z Rossmanna a ted mam druhe a Nutrilon jsme nechtela ani videt,a zas edabam mleko z rossmanna a je uplne supeeer.Takze kdyz si prectes slozeni vsem Um tak se docteas ze jsou skoro vsechny stejna jen s eplati za znacku :-)hezky den Andrea

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka