hormony

05.03.2008

se mnou cloumají ty těhotenské a s mojí nejstarší ty puberťácké. ://: Ještě že už je večer a zapadne do pelechu. Já bych po ní dneska asi skočila. Ty její ksichty mě vytáčejí do běla!!!! Pomooooooooooooooooooc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hihi a kolik jí je?Já mám doma čerstvou jedenáctku a chvilkama mám pocit,že jí musím minimálně uškrtit.Proboha,jestli jsem byla taky tak děsná!!! :w:

In reply to by Barbucha

téhle treperendě bude v květnu 14. Ještě tu mám dvanáctiletou ( bylo jí v prosinci). Ta se zas umí nádherně nafukovat a straaašně držkuje. Ale rychle vychladne a lísá se. To ta větší si už ty náladičky jakoby pěstuje

In reply to by Boža

jojo to ta moje spíš odpovídá té mladší-zatím.Velice dobře odhadne,když už jsem fakt napružená doběla a pak se stáhne,chvilku je nafouknutá a pak se přilísá :) Ještě se dá zvládnout,ale za chvilku nás bude mít v paži

chuděro....a puberta je dlouuuuhá. to ona na tom bude líp, těhu budeš jen do června, pak šestinedělí a bude mít pokoj :s:

:s: :s: :s: klííííííd Boži já to znám,teď jsem jí řekla ,že poklidí kuchyň to jediné jsem dnes nezvldla už a to máš vidět těch ksichtů,keců atd......a já sedím u PC a dělám že ji nevidím ani neslyším :s: Jinak bych jí zabít musela :00: :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky