cestovní postýlka - nevím mám ji koupit?

28.07.2010

děvčata chtěla jsem se poradit :-)
nemám peněz nazbyt a tak přemýšlím nad každou investicí. Příští týden jedu do Prahy na 3 dny školení abych mohla pracovat z domu a budu tam muset vzít špunta (4 měsíce) a přespat u otce dítěte. Ten žádnou dětskou postýlku nemá. Nevím jestli bych zvládla s Markem spát celou noc v jedné posteli no snad ano, ale přes den je zvyklý taky spinkat v postýlce.
U našich postýlky jsou dokonce dvě takže tam ji nepotřebuju a k druhé babičce vzhledem k situaci ještě asi hodně dlouho nepojedeme.
Zato plánuju jet občas za sestřenkou a možná někam na chatu a tak..... no nevím....
jak dlouho může dítě takovou postýlku používat? Není to jen na pár měsíců?
díky za rady a postřehy

Já jsem pro cestovní postýlku. Koupila jsem na Aukru Caretero Simplo -modrou za 1000,- a jsem s ní moc spokojená. Je fakt že jak tady píšou holky tak když nám ji dovezli a my ji s manžou zkoušeli rozložit tak manža už byl tak hotovej že křičel ať ten krám pošlu zpátky že to nefunguje atd... :s: Ale pak jsme na to přišli a já ji teď skládám i rozkládám v poho sama a trvá mi to asi 30sekund... Já ji mám i doma rozloženou v kuchyni a když vařím nebo se chci nabaštit tak si tam Kubíka vezmu, strčím mu do ni hrazdičku, pustím mu rádio :) a on si tam spokojeně hraje, přes ty síťované boky má na mě výhled a je v pohodě. Měla jsem ji i u babičky a malej v ní v pohodě chrupkal :-) takže já doporučuji!!!!! :a:

My ji máme taky a myslím, že ji užiješ hoodně dlouho, klidně do 2let malého určitě! A pořád řešit spaní, takhle to máš jednodušší! PaPa

Ahoj Dáši. Cestovní postýlka je super, ale skládání a rozkládávání je dílo!! :jawdrop: ..Nevím jestli jsem tak gramlavá já s manželem, ale když někam jedem, tak to ltjí ty nejsprostší slova a teče z nás jak z volů než ji složíme a pak rozložíme. Popisuje se to jednoduše a i to jednoduše vypadá, ale je to kumšt jak čert ji složit, aby všechny pojistky zapadly a ona stála napevno. Bohužel na to neexistuje asi žádný fígl..prostě jen zkoušet zkládat a rozkládat, než to zacvakne a to je hrůza. Už jsem uvažovala, že skrz to postýlku prodám, ale cestujem hodně, tak nevím jak bych to řešila..
Holky co tu všechny postýlku chválíte..Jak vy bojujete se s kládáním?

In reply to by Lyret

Lyret já ji skládala už několikrát, ale nepřijde mi že to chce čas..Pořád jsem nevychytala jak ji složit..Pokaždé se složí jinak..Někdy se zacvakla když byly všechny boky nahoře a pak jsem teprv zarazila ten prostředek..Někdy stačily boky dva a zarazit prostředek..No je to síla..Poprvé jsem ji skládala v 7měsíci těhu :-D..tak si to funění asi dovedeš představit..

Ahoj,cestovní postýlku jsem též pořizovali a malá jí dost užila - nejdřív byla užívána doma jako taková ohrádka - vždy když jsem něco dělala tak jsem jí tam šoupla - pak se po straně otevřel bok a ona si mohla vylézt za hračkama atd.Spala v ní u babiček a na dovolených ... ještě ve 2,5 letech v ní spala - teď jí zas užijem na tu menší.Nám se nesmírně hodila a ještě hodit bude.pa

na cestování je fakt super!!! Synovcovi jsou už přes dva roky a pořád ji vozí sebou :) My jsme ji taky pořídili...k babičce a taky se chystáme na chatu :)

Ahojky,my máme cestovní postýlku na chalupě a malý má devatenáct měsíců a ještě v ní spí.A myslím že ještě celé léto bude,a u tchánovců ji máme taky.Petra a Lukášek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka