nepropije se

27.07.2010

ahojky. tak jsem tu opět. zjistila jsem,že se malá nepropije k zadnímu mléku. když se během kojení podívám na moje mlíčko,tak je pořád takové světlé,průhledné. a to kojím třeba 10-15 minut. to by už to zadní mléko mělo téct,ne? malá se k tomu prostě nepropije. usne a já ji neobudím ani kdybych vedle ní střílela z děla. pak ji položím do postýlky a za 5 minut je vzhůru a má zas hlad. Už asi zavolám nějakou tu poradkyni. nechci malou dokrmovat nutrilonem,ale zatím musím, jinak by nepřibírala a strádala. Nevíte o někom ze zlínského kraje?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky. tak jsme byly u paní doktorky a vše je OK. malá má teď 3450g.při porodu měla 3100g. nabrala to za 3 týdny díky nutrilonu. takže jsem moc spokojená a klidná. malá prospívá. půjčila nám i váhu,takže mužu pořádně vážit a budu vědět kolik vypije a jestli ji dát nutrilon. dnes jsme váhu použily a malá vypila 70ml,což je super !!!! pa

určo odstříkat to přední mléko,pořiď si lepší odsávačku,třebas použitou,to nevadí.00g je hodně od pondělka,takže nemusíš mít strach.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky