jak je?

26.07.2010

ahoj holkyyyy :a: tak jakpak jste se měli o víkendu? :\x: já jsem byla na svatbě bratrance a bylo to opravdu náročný...doufám,že teď už ten týden bude takový odpočinkový...jinak je mi lépe...to asi tím počasím! :\x: tak se mějte krásněěěě a pohlaďte pupíky... :c:

všechny vás zdravím.Já měla na víkend přítelovu neteř,tak jsme(vzhledemk tomu,že bylo škaredě)koukaly celý víkend na DVD.Jinak se včera večer mojí jorkšírečce Megince narodilo 5 štěňátek-2 pejsci a 3 fenky.Jsou to malilinkatý prťátka :-)Jinak se cítím celkem dobře,občas mě bolí podbříšek jsem unavená,ale jinak ani nevím,že jsem těhotná.Už se hrozně těším,až budu mít bříško :-) Koupila jsem cvrčkovi rychlozavinovačku a jedny dupky.Jinak já budu kupovat asi jen kočárekapostýlku,všechno astatní od přebalováku ažpo čepičky budu mít po synovečkovi.Takže jsem ráda,alespoň něco ušetřím :-)

In reply to by sonislavka

jéééé...tak to se máš :one: ...taky bych brala nevědět o nevolnostech...ikdyž teď už to je 100x lepší :qu: ...myslím,že třeba prarodiče budou chtít taky nakoupit co nejvíc věcí, že nakonec nebudu muset nic kupovat :///: ...oni to teda ještě nevědí...zatím jen přítel...tedy...manžel... :///: dohodli jsme se, že jim to oznámíme po dovče...což bude 20. 8...protože by mě nechtěli nikam pustit... :a: a na to já jim pěkně prdím :zadek: :///: takže krásný těhu!!!!

Dobrej nápad :one: s tím seznámkem dalších kontrol :*8*: hlásí se někdo nebo to mám udělat já ? A cghcete zvlášt seznámek kontrol nbo to mám připsat k seznámku Březňáčků ?

:€O: ahoj spolutěhulky z březňátek 2011 :s: tak máme zase pondělí a mě se tak nechtělo do práce. jinak je mi už taky mnohem líp, už nezvracím, ale žaludek stále cítím, ale je to 100x lepší. taky asi i to, že nejsou takový vedra. jinak o víkendu mě pobolívalo bříško, ale ne nějak šíleně, spíš takové popíchávání. tak všem krásný nový /pracovní/ týden a pohlaďtě :€O: mějte se Magda

In reply to by Vehulka

ahojky Magdi... :a: taky bych to hodnotila jako 100x lepší... :qu: ale bříško pobolívá taky...dneska jsem byla ráno na krvi...ha...musela sem tam jít na lačno, takže mi bylo bídně, ale hnedka jsem dostala od sestřičky máslovou sušenku a bylo mi během chviličky líp... :qu: krásný týden!

In reply to by Mrs.Suski

tak mě čeká být na lačno přesně za týden, 2.8., což je datum další návštěvy u doktorky, včetně právě odběru krve, ale na co, to nevím.řekla mi jen, že už vezmeme krev na nějaké první testy, co se dělají. nejradši bych tam šla ještě dneska, nebo zítra, potřebuju se ujistit, že je prďolka v pořádku a že mu vesele bije srdíčko :h: ten týden bude ještě dlouhý, než ho uvidím na utz.

In reply to by Vehulka

já mám taky strach...dneska mi vzala jen tu krev...budou ti brát 4 ampule po 5 ml...a jsou na RH faktor, toxoplasmósu, syfilis a HIV a ještě jednu věc...ale to už sem zapomněla... :k: na další kontrolu jdu až 12.8...to čekání mě asi zabije...navíc hnedka druhý den máme odjíždět na dovolenou, takže doufám,že bude všechno v pořádku... :$$:

In reply to by Mrs.Suski

tak jsme na tom koukám stejně:-) tolik ze mě vycucnou,jo? koukám, že i dovču máme stejně:-) taky odjíždíme 13.8.po práci:-) jinak jsem ráda, že jak mi bude brát krev, tak mi udělá i utz a dá další fotečku:-) ty jsi dostala při první návštěvě?

In reply to by Vehulka

při první říkal, že tam je stejně jenom zatím váček, takže mi fotečku nedával...ale při druhý mi ji vytisknul...a dneka tam byla jenom sestřička, takže zase nic.... ://: ale myslela jsem si na ni... :€s€: tak nevadí...počkám si doufám,že to bude o.k.... :) ;) :) no jo...taky se mi toho zdálo moc, ale pak sem koukala jinam a ona najednou...tak už to je... :€p€: takže bezva! ani sem si toho nevšimla... :\x: jééé...tak už jen tejden a budeš zase klidnější.... :qu: :qu: :qu:

In reply to by Mrs.Suski

no, už aby to bylo, ale!!!:-)))) červík hlodá, vevnitř jsem klidná, ale mozek šrotuje.
ale věřím, že je vše ok.já teda forku mám z 6+2tt a je fakt, že tam toho moc vidět není, ale něco přece:-) mám dokonce dvě fotky a udělala je dr pěkné:-)

In reply to by Vehulka

taky si za fotečku připlácíš? hrazené jsou prý jen 3 za těhotenství a to v určitých týdnech...tak mě to zase nevadí...ty fotky nutně potřebuju tak nějaká padesátka mě nevytrhne, ale stejně...zlodějna... :qu: tak pár vztekacích hormonů je pryč a jsem zase spokojená... :qu: :qu: :qu: :qu:

In reply to by Vehulka

no tak nevadí...tím pro tebe líp... :€s€: no v tom lednu po mě taky nikdy nic nechtěl...a tam jsem měla dva... :|€|: tak mě tak napadlo...když by bylo v tom lednu všechno v pořádku...kdy by si měla termín porodu? nějak sem si na to včera akorád vzpoměla...to mi vycházelo na 3. srpna... :|€|:

In reply to by Vehulka

měla sem zamlklé těhotenství :|€|: ....v 8 tt prostě bušilo srdíčko a když sem šla na konstrolu v 11 tt tak už tam nebilo :h: prej se zastavilo vývojem někde v tom 8. týdnu...tak proto sem teďka taková vyplašená...chtěla sem na to taky zapomenout...ale... :#o: někdy si stejně vzpomenu!!! každopádně věřím, že te´d se to opakovat nebude...a nám bude bušit srdíčko o 106 a bude to v pořádku...

In reply to by Mrs.Suski

koukám, že jsme na tom všechny 3 stejně..já taky v lednu zamlklé těhu při kontrole v 8 tt, ale u nás už se přestalo vyvíjet na konci 6 tt, ani srdíčko se nám nerozeběhlo.takže taky mám strach, ale VĚŘÍM!!!,že tobude tentokrát ok, musí!!!
aby se historie opakovala, tomu nevěřím. snažím se být optimistická a těšit se a nepřipouštím si nějaké problémy.

In reply to by Mrs.Suski

já měla zamlklé těhu v 11 tt s dvojčátkama nerostli a tak sem šla v 11 tt na revizi. Nejde na to zapomenout taky se bojím ale tohle těhu zatáím vypadá dobře protož máme plod a :h: a u dvojčat nebylo ani jedno :n:

In reply to by Vehulka

jééé...to je úpná pravda....přestaly mě bolet prsa....najednou mi chutnala snídaně a nesmrdělo mi maso...a já začala mít podezření...a druhej den sem začala špinit a šla k doktori, kterej mi řekl, že musím na revizi...a teď mi je? no těhotně....všechny příznaky jsou... :qu:

:a: ahojki, tak my měli v sobotu výročí svytby PRVNÍ :\x: takže jsme malou šoupli k babči a udělali si krásnej den, dostala sem kytičku :k: a náušnice a pak jsme chtěli jet do restaurace ale chcalo a mě zase pobolívalo břicho a špinila sem tak jsme rači zůstali doma a obědnali si pizzu :a\|: krásný den to byl =)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka