Poraďte DÁREK KE 30-TINÁM MANŽELOVI !!!!!!!!!!!!!

14.07.2010

Kdo jste si tím prošel nebo to také plánujete?? Nevím, co mu koupit, mám 3měsíce čas, ale nic originálního mě nenapadá.
Tak šupky dupky s nápady, předem moc díky!!!

Ahoj, mě to čeká příští rok v březnu. Myslím ale, že největší dáreček dostane manža už v prosinci a nejspíš ještě před Vánoci - malou domů :girl: :///: . Při výběru dárků pro své milované se řídím tím, co mají rádi a co jim bude k užitku, vyhýbám se poličkovým věcem. Jedinou výjimku tvoří přáníčka, která si neodpustím. Tak přeju hodně zdaru!

Ahojky, tak můj chlap miluje hory, takže jsem mu zaplatila Kavkaz Elbrus. Příští pátek jede a bude tam 3 týdny. Jinak kamarádka zaplatila chlapovi lístek a letenku na fotbalové utkání Manchester.

Ahojky, nevim, jak moc je ten tvuj hravej, ale muj manzel ano, takze jsem mu vloni k tricetinam koupila Playstation... :-) Byl z nej nadsenej, sam by se asi stydel si to poridit, ze uz je na to starej... :-) No a ted si rad vycisti semtam hrou hlavu (k zamestnani jeste studuje) a vsechny pansky casti navstev jsou z toho nadseny a hraji s nim... :-)

Ahoj,tak já toto taky ted reším,ale mam na to už jen 3 týdny,takže bych také potřebovala poradit..Hruza vymýšlet něco pro chlapa.:-)

Ahoj já budu mít příští rok toto dilema... Ale už to mám vymyšlený jen penízky chybí:o))) přítel nikdy nebyl pořádně u moře letadlem a švédský stoly a vše co k tomu patří. Takže all inclusiv nejlépe na Kanáry. mám na to rok abych ušetřila.

Ahojky, já mám taky 30ti letýho miláčka a taky jsem si na jaře lámala hlavičku, co originálního mu dát..Pak jsem na MMB našla inzerát na malování portrétů podle fotky (maluje to jedna moc šikovná paní), tak jsem se s ní spojila, poslala jí mejlem fotku a přišla mi nádherná malba nás dvou, jak se hubičkujeme :-) . Přítel byl dojatej, říkal, že takovej dáreček ještě od nikoho nedostal, tak jsem byla ráda, že se mu líbil. Máme ho pověšený v ložnici a pokaždý, když se vzbudím, tak první pohled je na obrázek nás dvou. Jo a každej, kdo ho viděl, říkal, že je to jak fotka. Tak držím palečky, ať něco origo vybereš .-) Pa Alushka77

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka