VOJTOVA METODA...

24.07.2010

AHOJ MAMINKY, dlouho jsem tu nebyla, chtěla bych se zeptat na tuto metodu. Naše pediatrička říkala že malá je naprosto v pořádku, ale pro mou jistou jsem se chtěla zeptat zda mohu Aničce nějak pomoci se rozvíjet... Četla jsem zpetně spoustu příspěvků, ale nenašla jsem např. že pokud nedoporučí pediatr tak se tato metoda cvičit nemusí. Děkuji za všechny příspěvky. Hezký den i když u nás strašně pršííí a máme už vytopené sousedy tak doufám že náš baráček to alespoň trochu mine....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky pokud nemusíte a malá se vyvíjí správně tak bud´ ráda že vojtovku cvičit nemusíte.my cvičíme od 8měsíce už půl roku a je to hrozné,malý celou dobu řve a vzteká se.

ono taky to cvičení není ze začátku nic příjemného, hodně dětí u toho pláče protože je nutíš dělat to co ony právě ted nechtějí. Takže pokud nemusíte, tak nač mu způsobovat stresy.
My cvičily protože jsme o 2 měsíce dřív, diagnostikovali nám predilekci, hypotonii a sklony k extrémním kinesám. Vše se cvičením spravilo ale ty začátky než si zvykla a prijala to že to je hra byli opravdu strašné i na moji psychiku.
rozvíjte se hrou, to vám bohatě stačí :a:
tady třeba jeden odkaz http://www.mamaaja.cz/ActiveWeb/Article/993/prehled_vyvoje_ditet.html
:a:

Ahojky,Vojtova metoda je skutečně určena pouze pro děti,které jí opravdu potřebují.není to nic příjemného a rozhodně se to musí umět,takže bych ti nedoporučovala jí s malou cvičit.Poku´d chceš pomoci se malé rozvíjet,existuje spousty motivačních cviků.Doporučuju si zaplatit kurz cvičení s miminky,my na něj chodíme a jsme spokojení,spousty věcí tam ukážou a poradí.Je to normální cvičení pro zdravé děti,nic náročného nebo odborného a potkáš tam spousty maminek a cvičí se cca od tří měsíců :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka