alena mocova :-)

05.03.2008

jsi tu?? Ja jen jak se tesis na porod v MB.

jo už jsem tady. NO ono se není moc na co těšit mám už druhé tak vím do čeho jdu :00: . Boleslav je v pohodě co se porodnice týká já jsem si nemohla stěžovat. Jen mi trochu vadí tady ty sprchy a záchody na chodbě že musíš tahat ty věci přes chodbu sem a tam. Personál byl v pohodě moc ochotný až na jednu starou sestru ale ta už je určitě v duchodu :? . Koukala jsem že tam mají plno nových doktoru tak uvidíme hlavně ať nás vezmou :s: . Ta PAjak má to cvičení říkala že by se mohlo stát že nás pošlou jinám maj jen dva porodní boxy hotoví tak když by rodilo víc mamin tok to nepoberou. Prý je to ale málo pravděpodobný tak mě trochu uklidnila. :!k:

In reply to by alena mocova

jj o te rekonstrukci vim, ja bych kdyztak jela rodit do jicina. Ja jelikoz mela nejake problemy tak jsem si tam uz polezela sice na gynde, ale doktori tam jsou hrozne hodni, sestry na gynde taky, ale nahore nevim. JJ ty sprchy me stvou. Chtela jsem jit do nadstandartu, do dvouluzaku. Neuvazovala jsi o nem. Chodis na kontrolu do porodnice? Ja tam jdu v patek :-)

In reply to by Veerca111

nechodím vůbec na kontrolu. Jsem pořád u své Dr. ona mě i natáčí ozvy tam u ní . Oni to mají nějak mezi sebou domluvený nebo co. Taky chci nadstandart určitě . Předtím měli plno tak jsem dva dny byla na normálním a fakt mazec. Pak jsem šla na nadstandart a byl klid a pohoda byli jsme ve dvou a užili jsme si to v klidu.

In reply to by Lusy

právě v Boleslavi nejsou ani u nadstendartu na pokoji :r: , ale na chodbě naproti pokoji. Jediná výhoda je v tom že je používáš jen ty a né dalších pět mamin . Což je hrozný když si představíš že se musíš pořád sprchovat a je vás na tu sprchu třeba pět :00: .Fakt dost hustý :jawdrop:

In reply to by alena mocova

Aha, tak jsem zase chytřejší. Sice jsem v porodnici už parkrát byla za kamarádkamam po porodu, ale tohle jsem nevěděla. V úterý jdem na předporodní kurz, tak jsem na to zvědavá. nevíš náhodou jak to tam probíhá??? ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka