odsávačka snoplíků

05.03.2008

Ahojky maminky, těhulky a snažilky,
chtěla jsem se vás zeptat, používáte některá odsávačku na snoplíky? Chtěla bych vědět, jestli se to hodí a jestli je to k něčemu, jdou s tím snoplíky dobře ven?

já mám hadičkovou, ale nemám na to dech tak saje chlap :s: nechtěl by se mi pokaždé vytahovat vysavač, takže na vysavač bych si nekoupila

Ahojky, do začátku jsme kupovali tu obyč. z lékárny s těma hadičkama za 25Kč,ale nedávno jsem si koupila tu na ten vysavač :one:

Ahojky!!! :D Já na tu s těma dvěma hadičkama nedám dopustit. :one: :one: :one: Je výborná,když je rýma obrovská,aby nezalezla do dutin,dá s epřidělat i k vysavači.Tu s tím balonkem mi sami v lékárně moc nedoporučovali.Nudle s ní jsou sem a tam a nic moc sní člověk nevysaje! :a: :a: :a:

Ahojky já ještě mimíska nemám,ale ze skušeností kamarádek a švagrové vím,že nejlepší je uplně ta obyč s tou nadobkou kdy to tahaš usty do te kadinky prej to vytahne nejlíp a balonková prí je naprd.Ta na vysavač tak o tom jsem četla,ale neumím si to představit připadne mi to trochu střelené,ale nevím musela bych toi zažít.jinak se odsava až ma mimísek opravdu velkou usazenou rýmu takže třeba švagrovka to dělala jen párkrát.

In reply to by coopis

no neměla by se usazovat,ale asi to maminky poznají není třeba odsavat když je vodnatá ale když je hlenová,ale fakt taky nevím jak se to dá poznat ale to určo zvládneš.Já jsem říkala,že budu mít co dělat s tím odsavaním pač je to trochu nechutná představa,ale zvládnu to musím když budu i přebalovat a tak ne?:-)))))))))))

In reply to by LenickaV

na ten vysavač říkají, že je nejlepší. že to vytahne nejlíp, ale mně to přijde divný. Chudák mimi. Ten řev z vysavače vadí i mně natož dávat to k miminku. A co třeba když budeš chtít mimimu ulevit v noci? Když zapneš vysavač, tak je půlka baráku vzhůru.

In reply to by miky

To je to samé,jen že to netáhneš pusou,ale vysavačem.Jo problém je v tom,že se mimča nebojí odsávání,ale toho zvuku.Ale je to stokrát šetrnější,než když člověk musí na nosní a tam si mimnko doslova podají těma svýma odsavačkama.Která má tlak jako kompresor.My sme tam jednou zkončili,doktorka mě postrašila,ať radši sama doma odsávám,než aby miminku sekali dutini!!!!!!Od tý doby odsáváme vysavačem a malá se tomu směje!!!Je už zvyklá!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka