Pomoct!! Krev ve stolici miminka!

22.07.2010

Ahoj holky. Teď jsem byla malou přebalit, protože se pokakala a zhrozila jsem se. V kakání měla kousky krve. Takové drobné cáry. V jednorázovce bych si toho možná ani nevšimla, ale protože používám látkovky a šla jsem plenku přeprat do umyvadla, tak jsem si toho všimla. Ráno kakala trošku taky a tam nic nebylo. Jinak barva stoličky je normálně žlutá - kojenecká, žádné abnormální zabarvení. Teplotu nemáme. Malá nejeví známky nějakého zvláštního chování, jen je dnes víc mrzutá než jindy, ale takové dny mívá běžně. Volala jsem doktorce, ale už v ordinaci není. Co mám dělat? Může to být nějaký problém? A kam mám event. volat?? Na záchranku, nebo kam..Normálně zjišťuju..že vůbec nevím jak toto řešit :-(

Holky tak jsem dnes volala doktorce a nedozvěděla jsem se celkem nic..Mám malou jen hlídat a až pokud by se to opakovalo, tak na rozbor stolice. Ráno už nám kakala a byla to nálož pořádná a tam už nebylo nic, tak snad to bylo jen jednorázové. Jo a mám jí dát Kanavit hned dneska a ne až v Pondělí, jak ho měla dostat.
Ještě jsem se vás chtěla zeptat...Včera ráno po přebalení byla plínka hrozně cítit čpavkem (nikdy předtím jsem to nezaregistrovala) přes den normálka a odpoledne po 3hodinovém spinkání taky páchla a dnes ráno zas. Doktorka říkala, že to může být tím, že jsem ji dlouho nepřebalila, tak moč smrdí, ale nikdy předtím se mi to nestalo - ikdyž měla plínu celou noc. Co myslíte, je to normální?

Jenom kojite?A co vit. K?
Kdyz se nedava, muzou tenke cevky miminek praskat a pak z toho ta krev...
A co bolest briska?Kdyby byla takova , ze prijde a pak odejde, neco jako kolika a stolice barvy malinove zele...pak radeji do nemocnice...

In reply to by xenia

Kojíme plně. Vit. K dávám 1xměsíčně a teď jí ho mám dávat 26.7 což je za 5dní - taky mě napadlo, že bych jí ho dala radši už dnes..
Barva stoličky je normální žlutá, jen ty krvavé cárky tam byly.

Ahojky, tak to hlidej a i tak bych mudr. cinkla. Muzou to byt nejaky viry ve strevech, udela max jen vyter a budete mit aspon jistotu ze je vse v pohode!!!! My jak meli ten hlen ve stolicce, tak se mudr. ptala jestli nemame i krvave nitky ze to by se pak muselo resit..mozna vam doporuci jako nam lactobacilky..

zelí, pokud je to nárazově, tak to neva ;) jo a neměla včera banán??? syrovej??? ono to po něm taky vypadá jak krev ;) Dr. pro jistotu cinkni zítra ;)

In reply to by mabis

Ne, ne Mabis. My plně kojíme, takže banánán nepapkáme. A toto krev byla, zkoumala jsem to dopodrobna. Doktorce zítra zavolám. Sychr je sychr..no uvidím co další stolička bude obsahovat :-).

Ahojky, my to měli taky když byla Kačka malá. Dr, říkal že to nic není a že se to stává, že ta stolička odře ve vnitř střevo, nebo jak tlačí může prasknout maličká cévička. Prý je to přesně jako kdybys měla rýmu tak taky smrkáš někdy s krví a nic to není.

Zuzi,ségřin malý to měl taky ve čtyřech měsících a vymizelo to...tohle jsem našla na dotaz maminky,co mají stejný problém..odpovídá pediatr:
Dobrý den,
Vaše paní doktorka má pravdu, nitky ve stolici většinou znamenají alergii na kravské mléko ve stravě matky, ale ani vlastně nejde o alergii jako takovou, spíše nesnášenlivost. Jeden pan docent tvrdí, že klidně můžete jíst, co chcete pokud se smíříte s tím, že bude mít dítko nitky krve ve stolici, protože mu to neublíží a ve většíně případů se to s věkem dítěte samo spraví. Já to vidím na dobře informovanou pediatričku, té se držte.

no moje kamaradka to měla taky tak s chlapečkem. Měl krev ve stolici, jela s ním hned k doktorovi. Ale měl to hodně. Já bych asi plašilaa hned jela i když to asi nic není. Vtomhle jsem psychouš. Zkus zavolat na nějakou pediatrickou pohotovost, a zeptat se tam popsat jim to a oni ti řeknou jestli jí máš sledovata apřípadně s další plínkou tam jet aby viděli co v tě stolici bylo. A u té mojí kamarádky nakonec na nic nepřišli, jen mu asi praskla cévka v okolí zadečku. Ještě záleží zda ta krev byla rudá nebo tmavá, jestli byla čerstvá nebo natrávená. Zkus tam brknout a uvidíš co ti řeknou.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak když si někdy nebudeš jistá tak normálně zavolej do nemocnice a nech si spojit dětský oddělení a zeptej se, oni ti poradí a kdyžtak ti dají číslo na sanitku nebo ti jí zavolají

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taky jsem ted toho názoru, hlavně že to bylo jasně červený

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka