Nevím si rady...prosím o pomoc.

19.07.2010

Ahojky. Všechny zdravím..tak jsme dnes zase koukali po kočárkách...a nastal problém s velikostí našeho výtahu. Nic moc se nám do něj nevejde. Koukáme na tento typ http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/ABC-Design-Cobra-2010 ..nemáte s tím zkušenosti? Já jsem nechtěla do začátku tříkolku...ale ten by jsme snad měli dostat do výtahu. Máte někde zkušenost s tříkolkama v zimě??? Jak se s nimi jezdí ve sněhu a tak? Moc děkuji za rady..už mi z toho hrabe. Taky řeším zda mi budou stačit dvě rychlozavinovačky... jedna je krajková a jedna taková na suchý zip. Myslím, že se moc dlouho nepoužívají. A poslední dotaz je ohledně přebalování a koupání. Nevím zda je lepší mít přebalovací pult v koupelně i u postýlky..nebo stačí jeden. Mužete mi prosím napsat jak to řešíte vy? Moc všem děkuji a přeji klidné těhu.

Ahoj háčku, tak to je prekérka, to ti asi nezbývá než opravdu měřit a měřit, kamoška takhle dva kočárky vracela, jeden se nevlezl do výtahu a druhý potom do auta...Já mám teda čtyřkolku, takže s tříkolkou fakt nevím, ale asi fakt záleží spíš na těch kolečkách...Jinak rychlozavinovačky mám dvě, myslím, že to bohatě stačí, jednu mám k polečení a druhou půjčenou od švagrové...Co se týká přeb.pultu, budu ho mít v koupelně (aby bylo na koupání vše při ruce a mimi už donesu do ložnice oblečený), protože, ložnici máme v prvním patře, tam si dám jen nejnutnější věci na přebalování a zládneme to přinejhorším na posteli... Tak se měj krásně a pohlaď :€O: papa :a:

In reply to by Lobkova (neověřeno)

Taky jsem nad tím na kolečkách přemýšlela:) je pravda,že bych měla asi vše vyřešeno....o víkendu musíme byt přestěhovat, aby se nám to sem nějak vešlo a podle toho budu řešit asi to přebalování.
No a kočárek bych potřebovala spíše do terénu mám Labradorku a hodně času trávíme venku v přírodě..ta tříkolka mi příjde i taková nestabilni:) obvolala jsem další krámy s kočárkama a zítra vyrazíme zase s metrem,
Děkuji za rady a přeji krásný den.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka