svatba

19.07.2010

ahoj holkýýý,

tak jakpak Vám je v novém tejdnu? mě je dneska celkem dobře...měla bych být 7tt a čtyři dny...každopádně jdu ve čtvrtek na 2. UTZ :qu: už se moc těším...svatbu jsem přežila bez úhony a nikdo si ani nevšiml, že nepiju... :\x: byla sem úplně tajná...pila jsem jen nealkoholické šampáňo a všichni si mysleli,že mě bude nejvíc špatně...a hle...ráno mi bylo špatně,ale úplně z jinýho důvodu.... :one: nechtěla jsem to totiž říkat,protože by mě mamky hlídaly a nemohla bych si ani pořádně zařádit a nevíc, chci mít jistotu,že už se nic nestane... :dance: :dance: :dance: tak pááááá a dávejte vědět, jak jste na tom? :qu: :\x: :cc):

ahoj novomanželko :) tak nejdřív velikánská gratulace ke svatbě:-) :qu:
vzpomínám si na svojí loni v srpnu/29.8./ byla jsem den po propuštění ze špitálu po samovolném potratu/původně podezření na mimoděložní, které se nepotvrdilo-naštěstí/ a taky jsem si to užila parádně, ač bez alkoholu:-)je fakt, že jsem kromě dětí byla asi jediná střízlivá:-)
jinak mě je stále špatně od žaludku, oba dny víkendu jsem ráno zvracela a i teď je to takové, že by to šlo, ale statečně odolávám, ale žaludek cítím, až v krku:-)
jinak já mám první kontrolu zítra, v 10:40, takže za chviličku to bude přesně za 24 hodin:-)už se nemůžu dočkat, ale to už uteče. zítra bych měla být přesně 7+0 podle MS. každopádně podám info, jak se dostanu k pc. mějte se krásně, užívejte a mimíškům v bříškách pošlete nějaký vitamínek. :a: Magda

In reply to by Vehulka

já jsem 7 a 4 a ten žaludek je snad čím dál horší... :s: Aa k dr. jdu ve čtvrtek a to bych měla být 8 a 0 tak uvidíme...snad to dopadne dobře... :a: mám trošku strach,že se to bude opakovat...nadruhou stranu tomu všemu strašně věřím...tak zítra ti budu držet palečky a myslet na tebe...pááááááá :qu:

Gratuluji ke svatbě, já mít svatbu v těhotenství tak jí celou probrečím :ww: mě je po týdnu konečně celkem dobře. Už jsem dostala těhotenskou průkazku :dance: , příští týden jdu k Dr. jsem už obědnaná na I. scr.do Olomouce, tak jsem zvědavá jaké to bude. :)

In reply to by MartinaG.

:-) no j teda ne...bylo to perfektní a vnímala jsem jenom mého teď už muže....no a co mi neudělal? naschvál se domluvil s paní oddávající a dělal,že váhá... :s: ještě,že sem od něj nějakej takovej ftípek čekala :€m: takže si na mě jentak nepřišel...jdeš na první scr.? pak dej vědět,jaké to je...vůbec si to neumím představit :jawdrop: tak ať je vše v pořádku... :a:

In reply to by MartinaG.

no snad ho tam pustěj :a: u nás to tak dělaj hnedka...no ikdyž kamarádka říkala,že mnžela při první prohlídce ne ale myslím,že by s tím neměly bejt problémy.... :s: holky já jsem tak nadšená a spokojená... :qu: :qu: :qu: raduju se ze všeho jako malá holka :qu: :qu: :qu: sem zamilovaná...vdaná a těhotná...to co sem vždycky chtěla... :c: :c: :c: :c:

a hlavně, že jsi v pořádku :s: Já jsem dnes 7 tt a zítra jdu na I. kontrolu už se nemůžu dočkat až tam uvidím tu malinkatou tečku :-) a :h: . Zítra se i manžel dozví, že čekáme miminko. Jdeme na večeři oslavit třetí výročí svatby tak jsem strašně zvědavá na jeho reakci :\x: Špatně mi od žaludku není, jen mě bolí prsa a pořád břicho :-( snad je to normální. Papa a opatruj se :a:

In reply to by zabickamarus

no týýý jooo...pak dej vědět, jak byl štastnej... :c: to bude krásnej dáreček...!!! :qu: no jo...nějak sem neplánovala,že by mi to těhotenství mohlo vyjít už na loučení se svobodou a svatbu...ale stalo se a tak sem si to užila i tak...přítel si mě opatroval a kontroloval co piju :s: :s: :s: tak pak přilož první ultrazvůček...a porovnáme si je...ve čtvrtek si řeknu doktorovi ať mi ho udělá a pak ho sem taky vložím...snad bude všechno v pořádku a tobě to taky moc přeju...tak zatím papapáááá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka