už mě to nebaví

19.07.2010

ahojda maminky...už mě to nebaví...od 15.6. beru HA Cerazete a od té doby sem to potřetí dostala sem z toho už na nervy...plně kojim stalo se to nějaké z vás????asi bych měla kontaktovat Dr. jestli je to normální co myslíte???

Měla jsem Cerazete taky, každou chvíli MS nebo špoinění, po 3m jsem ji přestala brát a dáváme si prostě pozor ://: , protože stále kojím(malý je rok), zkoušeli jsme i čípky, ale to je hnus :///: a kondom nám také nevyhovuje. Cerazete a Azalie je to samý, takže případnou změnou se, myslím, nic nezmění.

ahojky ja beru azalii ms prisla 7 tydnu po porodu a drzela se me 7 dni uz jsem byla rozhodla v po volat dr nicmene v nedeli skoncila... a to jsem ji pred porodem mela maximalne 4 dny tkaze ja myslim po tydnu volej ju....

Ahojky tak to si nedělej ani srandu já jsem začalal před 14.dny taky brát antikoncepci a taky jsem to předevčírem dostala, ale já beru Azalii tak doufám, že na tom nebudu stejně :€[€: :jawdrop:

Byla jsem u Dr. v pátek, dostala jsem taky antikoncepci a taky plně kojím a Dr. mi říkala, že jsou 3 možnosti. Buď měsíčky nebudu mít vůbec, nebo pravidelně a nebo nepravidelně a skoro furt. Taky mi neudělala moc radost, ale co s tím naděláme. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka