Otěhotnění před první menstruaci

15.07.2010

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat jak se bude počítat délka mého těhotenství pokud jsem otěhotněla ihned po tom co jsem přestala kojit :-) takže před tím než jsem dostala menstruaci. Když se těhu počítá podle prvního dne poslední menstruace.... Jak to bude když žádná nebyla.... Mudra říkala že jsem 5tt... zapoměla jsem se zeptat jak to je. jestli 5 týden od početí nebo jak se to bere... díky za info Veronika

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jestli si dobře pamatuju, tak je to tak, že první dva týdny těhotenství vlastně těhotenství nejsou - jsou to obvykle 2 týdny před ovulací a otěhotněním (ale po tu dobu se vyvíjí neoplodněné vajíčko). Takže 5tt znamená vlastně 3 týdny těhotenství :)

Ježiš a to taky jde - otěhotnět bez menstruace? :$$: Ale asi jo, pokud byla ovu a hned se podařilo otěhotnět, tak menzes vůbec nepřijde ..... ale to se asi potom dr bude řídit spíš ultrazvukem, ne?

In reply to by vodnanka

Nám ještě ve škole pořád vtloukali do hlavy, že i když nemáme MS, můžeme otěhotnět, protože nikdy nevíme, kdy bude ta první. Sice většina holek má MS kolem 12 let a tam je sex ehm...nepravděpodobnej, ale dodnes si to jako jednu z mála informací získaných ve škole pamatuju :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka