poradna ve 40 t a nic se nedejeeee

14.07.2010

Ahojky spolutehulky,tak dnesni poradna dopadla stejne jak minulá.moc,tlak i srdicko v poradku a na monitoru aspon jedna kontrakce,tak jsem si rikala aspon neco.no a pak prohlidka u dr.Cipek zavren a nic se nedeje,ach jooo.ja tak doufala ze aspon nejaka zmena od minula by mohla byt a ono nic.Termin mam ted o vikendu,takze uz me dr odkazala na porodnici a tam jdu pristi tyden ve stredu na ozvi,budu doufat ze uz na ozvi tam nedorazim.
ty vedra jsou desny,kdyby aspon pres noc to ychladlo aby jsme mohli spat,ale budi me vedro,curani a nebo zmena polohy,des.vcera i dneska jsem mela cosi jako prujem,tak jsem si rikala ze se treba telo pomalu chysta ale podle dr ne.a hlenova zatka mi taky asi neodesla.jeste mi castejc ted boli v podbrisku a pri chuzi picha v brisku,takze chodim krok sun krok.
chtela jsem porodt o vikendu ale ted uz si rikam aspon do pristi stredy.tak snad se mala umoudri a pujde mezi nas.Vim presne kdy jsme si ji udelali(byly jsme na IUI),takze snad se nenecha dlouho premlouvat.

Jinak jsem se chtela zeptat i v takovych vedrech povezete mimca domu z porodky v bodicku s dlouhym rukavem a katatama,nebo jen katata a body s kratkym rukavem?????diky za rady

Holky tak at ty vedra uz nejak prezijem(pry maj byt i v srpnu) a at ty nasi zlaticka chtej ven v terminku.mejte se a drzim palecky
Vsem cerstvym maminkam gratulujuuuu a zavidim ze maj ty prdolky uz u sebe-preju detickam moc moc zdravicka
papa

Ahoj Kacenko, napisu ti info o nas sem, jak ses ptala v mem blogu. Takze my jsme dnes podle oficialniho terminu porodu presne tyden pres. Podle ovulace bych dnes mela rodit, takze jsem v klidu, co se tyka toho, ze vim, ze princezna ma narok jeste tam byt. Ale samozrejme nervy a hormony pracuji, protoze to vubec nevypada, ze by se melo cokoliv dit. Dnes jsme byli opet na CTG v nemocnici, mala to vicemene prospala. Dolu se mi doktor nekoukal, takze netusim, jestli nastala nejaka zmena, ale pravdepodobne bych slysela jen to same - zadna zmena. Spineni bylo jen po te kontrole, ale teda vcera jsem taky porad litala na zachod, ale asi to bylo jen z toho vedra.. Na ozvy jdeme opet v patek, no a v pondeli vyvolani :r: Doktor chtel vyvolavat v patek, tak jsem ukecala to pondeli s tim, ze vim presne, kdy byla ovulace. Urcite chci rodit prirozene, tzn. ze pro to udelam cokoliv a budu doufat, ze nebudu natolik zavrena, aby to skoncilo nejakym akutnim cisarem. Snad to budeme jeste nejak konzultovat podle nalezu v to pondeli. Jinak me je pres den fajn, vcera jsem trajdala po meste a behala po eskalatorech jak za mlada (teda jako kachna za mlada a co pul hodiny jsem hledala zachod :!k: ), ale ty noci jsou des. Bydlime uplne na kraji Vidne v prirode, takze tady mame relativne prijemne, ale z toho behani po meste jsem dostala tak silenou migrenu, ze jsem pul noci probdela s ledem na cele..takze pokud me neboli bricho, tak aspon hlava... A teda tady ve Vidni mame jeste trosku vetsi teplicko nez v Cechach, peknych 37 st. ve stinu dnes..., fakt maso... Od :*8*: mam naordinovany sex a tahani tezkych veci :€s€: , super napady v tomhle pocasi.. Kaci, moc vam drzim palecky, at si to vase slecna nerozmysli tak dlouho, jako ta nase :C]]: a urcite informujte. Vubec se tem prckum nedivim, ze se jim nikam nechce, kdyz muzou byt celej den v bazenku - co ja bych za to dala :€s€: A v cem pojedeme z porodnice teda vubec netusim...asi kvuli slunicku necham aspon dlouhy rukav a dlouhe kalhoty..

:a: my máme první termín příští víkend a dneska jsem byla v poradně a od minule jsme se drobet pohnuli,tak uvidíme,malá je prý i hlavičkou správně nachystaná.Taky jsem měla průjem a bolesti v zádech a nic,musíme ještě chvilku vydržet.v posteli děsný,otáčim se jako stará babička a všechno mě bolí.malou povezeme v bodíčku s dl.rukávkem a kaťata :c: tak se drž těhuko a ať už to nějak doklepeme.mě zrovna zase ztvrdlo bříško :€O: :a:

Ahoj,tak jsme na tom podobně,já jsem měla termín v pondělí,chodím už obden do porodky na monitor a pořád se nic neděje :€\€: Ale třeba to přijde z ničeho nic a už budem mít ty naše zlatíčka brzy v náručí :)
dnes když jsem šla do porodky,tak si odtam zrovna odnášeli rodiče miminko-chlapečka a měli ho jen v kraťáskách a krátkým rukávu,já si myslím,že v tomto vedru to stačí,pokud je miminko donošené a přikrýt jen plínkou.
Já už chci rodit,to čekání po termínu je strašný. Tak ti držím pěsti,ať máš miminko do víkendu u sebe :||): :a:

Neboj, může to přijít rychleji než si myslíš. Já byla taky u doktora, nic nenasvědčovalo porodu a za 6 dní od kontroly byla malá na světě-žádní poslíčky, zátka odešla až při kontakcích, kdy už jsem se otvírala, tak třeba to přijde i v termínek. Budeme držet palce, je mi jasné, že s tím bříškem v těch horkách je to hrůza. My malou vezli v overalku, ale jak píšeš-body dl.rukáv nebo kabátek+dupajdy jsou super ;) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka