Velikost peřinek do postýlky

14.07.2010

Ahoj maminky a těhule,
tentokrát potřebuju poradit s peřinkami do postýlky. Babička mi koupila v polsku peřinku, polštářek a mantinel + ke všemu povlečení. Je to moc krásné, nádherné, ale když jsem to rozbalila, tak se mi to zdá moc velké (rozměry jsou 135x100 cm). Co myslíte, budu to moct používat a nebo to schovat a raději pořídit nové? Postýlku zatím koupenou nemám, a už jsem dokonce uvažovala, že bych kvůli tomu pořídila i větší postýlku.

Díky moc za rady a odpočívejte. Já dneska vůbec nic nedělám, to horko mi fakt dává zabrat. Neumím si představit, že mám v pondělí jít po dovolené do práce. Chjo...

Mikitko, tohle je normální!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já mám klasickou velikost postýlky 120x60 a peřinku mám 135x100 a polštář 60x40. Tak samo je velké i povlečení, takže je to v pořádku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic nemusíš kupovat nového!

Holky děkuju, zítra se pojedu podívat do polska, jaké tam jsou ty postýlky a rozhodnu se asi až na místě.

Ahoj,
tak to máš rozměry pro postýlku 140 x 70 cm - pokud máš ale postýlku 120 x 60 cm, tak by to podle mě nemělo vadit, že je to trochu větší. Polštářek se stejně ze začátku nepoužívá, stejně tak i peřinku jsme začali u Honzíka používat později. Ze začátku stačí zavinovačka a peřinka podle počasí.
Teď čtu, že postýlku zatím koupenou nemáš, tak tím lépe - koupila bych tedy rovnou tu větší 140 x 70 cm a rovnou tu rostoucí, která se dá od 3 let předělat na normální postýlku bez bočnic a měla by vydržet tak do 5 až 6 let. Tuto rostoucí postýlku jsme teď kupovali Honzíkovi (2 roky), protože musel tu svou menší postýlku uvolnit bráškovi, který se narodil teď 10. 5.
Pa :a:

Ahojky,také mám objednanou tuto velikost,ještě mi nepřišla,tak nevím.Ale on to takový rozdíl od té menší peřinky není.A když by se mi to zdálo moc velké,tak kousek zastrčím od matraci a mimčo se nebude alespon odkopávat.Uvidíme,nějak si s tím poradím.Pa,pa.

Ahoj Mikitko, tak já mám postýlku 120/6O. Ty výplně do povlečení jsem koupila 120/90 a polštářek je 40/60. Je pravda, že ta velikost co máš je do větších postýlek, ale na druhou stranu to můžeš použít, i když bude dítě větší :€s€: Ale znám holky co měly ty výplně větší v postýlce jak mám já, jen to ohrnuly :°: Měj se krásně a přeju ať to horko přežíváš v pohodě. Já jsem taky zalezlá v baráčku :///: Papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka