Jak poznám polohu miminka v bříšku :-) ?

14.07.2010

Holky, nevíte některá, jak se pozná poloha miminka v bříšku? Já se to snažím marně poznat :-( , malej mě kope nejdřív nahoře, pak dole v podbřišku, pak třeba i najednou dole a nahoře, tak jsem z toho jelen.. Nevim, jestli už je hlavičkou dolů..Ale včera mi ztvrdlo bříško a měla jsem velkou bouli nahoře pod žebrama, tak jsem si myslela, jestli to nejsou zádíčka, nevim..

ja to taky nepoznam,uz jsem si myslela ze je mimco hlavickou dolu a ze na me vystrkuje prdelku,ale dnes jsem byla na velkym utz a doktorka me vyvedla z omylu,ale myslim si ze se pretocila chvili pred tim nez jsem tam sla,pac to byl hodne bolestivej pohyb jak nahore,tak i dole a jeste vcera jsem citila jak v podbrisku skyta... ted jen doufam ze se zas pretoci tak jak ma

No dívej....já si myslím, že ty to nepoznáš pohmatem. Ty to poznáš tak maximálně podle toho jak moc tě kope. Mě kopal hodně dole a dr. říkala, že je KP. Pak začal kopat u žeber a dr. říkala, že je konečně hlavičkou dolů - podle UTZ to poznala. Takže: Pokud kope hodně nahoře a i trochu dole, tak to máchá ručičkama. Nezapomeň, že má tvoje miminko i ručičky!!!!!!!!! ty velké a silnější kopance jsou nožky. Ale taky mě zaráží to, že moje dr. poznala pohmatem, že je hlavičkou dole. No jo....holt od toho je to dr.

Ahoj Alushko já to taky nepozám, naposled, když jsem byla na UTZ(před dvěma týdny)tak byl malej hlavičkou dolů, ale doktor říkal, že se ještě může normálně otáčet. Je pravda, že když mě nakopne nožičkou tak je to výraznější než pohlazení ručičkou, to je jen takový ďobaneček, tou nožkou mi naskočí úplná boule a když se převaluje tak mám na břiše vlnobití :s: Každopádně má malej jednu oblíbenou polohu, to bych řekla, že vyvalí zádíčka nebo prdelku vpravo u pupíku a já ho pak hladím, to mám potom úplně křivý břicho :s: Jinak škytavku jsem ještě taky nezaznamenala, jak tady píší holky.. Ale hlavně, že jsou ti naši drobečci v pořádku, kamarádce se malej otočil den před porodem do správné polohy, takže tam drobci asi cestují do poslední chvíle :///:

Já to taky moc nepoznám, čím mě mimi kope či co jsou ty bouličky na břiše. Ale podle ultrazvuku ve 31. týdnu bylo mimi již otočené hlavičkou dolů. Je to ale legrace třeba večer, když ležím pozorovat, jak se by dělají boule na břiše a jak se tam mimi pohybuje. Teď jsem už ve 35. tt a pohyby jsou takové výraznější, ale nebolí to. Jsem ráda, že se ozývá. No a škytavku, to také nepoznám, ač včera večer takové pravidelné nadskakování břicha možná mohlo být ono, ale nevím. Pa Alča

Já to poznala až hooodně ke konci v 28tt vůbec ne, kdy mě malá dokázala tak nakopnout, že jsem myslela že mi poláme žebra. :-D A dole zase dělala s ručkama něco divnýho, asi háčkovala nebo nevím. :-D :-D :-D

Já to taky nepoznám :( , sem asi ještě víc mimo než ty, protože já ani nepoznám když prcek škytá (jak tu některé píšete) a ani si nejsem jistá jestli mi tvrdne břicho...občas když déle stojím, tak to tak divně táhne, ale jestli to je ono :? Možná to půjde poznat později až se ta jeho poloha ustálí, ale teď asi ještě nee

Lobkova (neověřeno)

Alushko to jsme na tom stejně..játo taky nepoznám :( třeba to bude lépe poznat až budou větší..taky mě kope ručičkama nožičkama najednou a mám boule všude :s:

Ja to poznala z toho kde me maly vzdycky kopal a jak se mi delali boule.Kdyz me hodne kopal dole tak byl koncem panevnim a nahore se nedelaji takove boule jako kdyz je otoceny hlavickou dolu .Kopance nozickou jsou daleko silnejsi nez ruckou . Takze kdyz kope hodne dole do mocaku a cipku tak je koncem panevnim a kdyz te kope hodne nahore a delaji se ti takove ty boule u pupku tak je hlavickou dolu.jeste se taky muze stat ze bude v poloze napric ale to nevim jak pak poznas.Me se treba rozjelo bricho do boku kdyz si lehl napric a tahlo ne to do boku.

Ve 28. týdnu je ještě ta doba,kdy má miminko dost místa na otáčení se.Takže polohu poznáš max. podle kopnutí nožičkou,ale pokud si pamatuji dá se to poznat docela dobře kde má nožičky a kde hlavičku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky