co jí dám jíst?

13.07.2010

ahojky už jsem v 15tt v průběhu tohoto měsíce se prý pravděpodobně změní chut mléka odstaví se sama. pokud ne mám podle og v pátém měsíci přestat.
Holky z Medu mi vždy trochu um odsypaly. vyzkušeli jsme snad všechny výrobce, ale všechno mi plive, i mlíka s píchutí banánu. tváří se jak kdybych jí dávala lák od okurek. za dvacet minut nevypije ani 20ml.
navíc mi poslední týden nechce uýž jíst ani kaše večer. takže dávám rohlík se žervé k večeři, všera měla s námi bramborovou kaši.
vůbec nevím co budu dělat, myslíte že mám zkusti dát jí pít kravské?

Kliknutím vložíte smajlíky:

nase mala ma 15 mesicu a k veceri papa uz davno krupicku s plnotucneho mleka.
Mleko se prevari a nicemu to nevadi.V roce uz jsem ji zkousela davat i normalni mliko (prevarene) takze klidne ji dej. Nase mala krupicku s grankem miluje ;)

Klidně zkus kravské, pokud by na něj měla alergii, už by se pravděpodobně projevila, takže není čeho se bát. Můj malej pil kravský mlíko poprvé v deseti měsících, ale pořád jsem kojila, takže to bylo jen na chuť. Od 16 měsíců nekojím a dávám UM, někdy naliju kravské z krabice a každé ráno vypije minimálně dva hrnky Cara, který mu dělám z 90% z kravského mléka (v krabici). Ale mlíko už není nutné, pokud má dostatek mléčných výrobků.

ahoj, nevim kolim malé je, ale když se Ondra odstavil od prsa, tak taky nechtěl žádné mlíčko. Bylo mu 11 měsíců. Tak jsem mu dávala jogurty, krupicovou kaši, pribináčky, kaši od sunarky...
Také jsem vyzkoušela všechna možná mlíčka i flašky-bez úspěchu. No a najednou když mu bylo 15měsíců tak kamarádky dcerce čmajznul flašku s mlíkem a dlabal až do 2 let

Ahoj, kravské bych nedávala rozhodně.Není vhodné a je příliš těžké na žaludek. Pro malé děti jedině kozí. Je sice docela drahé, ale vhodné.

segra mela to same ve 3m prisla o mleko a mala odmitala cokoliv nakonec koupila mleko z DM Babylove stoji 14ékc a mala basti jako zbesila memu starsimu taky moc chutnalo az do 4 let a slozeni jsem porovnavala z nutrosem a bylo na 95% schodne tak ho zkus pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka