mám dotaz :) poradíte????

12.07.2010

Ahuj, jde o to, že sem skoro celé těhu a první dva měsíce života svého dorbečka žila s jejím nebiologickým otcema teď už jsem přes dva měsíce v Praze s jejím biologickým otcem, ale ten si není jistý protože těnkrát sem si vymyslela, že jeho není aby mi jí nevzal a věřte, že toho opravdu moc moc lituju :\\:
teď mě čeká soud o určení otcovství, protože nebiologický otec se chce zříct otocovství, je to člověk, který pokud by si jí bral na hlídání , tak věřím tomu, že by jí o mě,, až by vyrostla, napovídal hrůzostrašné věci, přitom byl on ten, kdo nás vyhodil......teď jsem šťastná, KONEČNĚ!

a proto se chci zeptat, jestli si myslíte, že když si nejsem jístá, kdo vlastně je biologický otec, jeslti soud přikáže testy otcovství a jestli je zaplatí ten dotyčný co podával žádost o určení otcovství...?????

snad sem to napsala srozumitelně, děkuji moc za rady :€s€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

takže prostě jedině testy dna, jenže já na ně teď nemám :\\: a současný přítel, se bez testů napsat nechce, nechtela jsem to řešit takhle rychle, ale bejvalýho máma to takhle zařídila a podala k soudu, takže čekám co bude..... :\\:

nevim, jak je to s temi testy, ale zkus se treba nejprve pidit po krevnich skupinach, pokud nema dite sk. po matce, ma ji urcite po otci (je to tedy asi slozitejsi, kdyz ma jeden rodic a a druhy b, tak asi dite muze mit i ab), u nas mam ja 0+ a manza A+ a mala A+, tak treba to zjistis takhle ;)
______________________
www.weru-n.mypage.cz

In reply to by weru.n

Jo, to je právě přesně u nás, jeden rodič A, druhej B, a jak brách, tak já jsme AB.. akorát sestřička svojí kreví skupinu zatim nezná, tak jsem zvědavá, jakou jí jdenou určej. Jakou má manžel a syn netušim, nebyl zatim důvod to zjišťovat.
Mám pocit, že sme se na střední v biologii učili, že:
dva lidi A, můžou mít děti buď A nebo (vzácně) 0.
dva lidi B, zas děti B nebo (vzácně) 0.
když se sejde A a 0, tak děti můžou být A a 0,
B a 0 zase můžou mít děti B a 0,
dvě 0 jedině 0.
No a pak už je v tom bynec větší, protože
A + B, můžou mít A, B, ale i AB a někdy dokonce i tu 0, když se ty geny jó sejdou,
A + AB, můžou mít A (nejčastěji), AB, a B,
B + AB zase B (nejčastěji), AB a A.
No a dvě ABčka můžou mít cokoli krom nuly, nejčastěji zase ABčko :00:

In reply to by Suchárek

No jestli tomu správně rozumi, tak z tvý má nulu, to znamená, že nemůže mít krevní skupinu AB...a manžel má nejspíš A, ale myslim, že by mohl mít i AB.. Vidíš tuhle kombinaci jsem tma nepsala
Tak jestli si to ještě správně pamatuju, tak AB + 0, by měli mít děti A nebo B
jde o to, že ten jeden jim předá buď A nebo to B a ten druhej vždycky jen 0, takže 0 ani AB vzniknout nemůže, (aspoň mysli, třeba sem přijde nějakej zdravotník a bude to vědět přesněji, my to meli jen jako vedlejší obor).
Pokud jste A nebo 0, předá on A nebo 0 a ty vždy 0, takže může být buď A nebo 0, podle toho, co získá od táty

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka