jsme na bříšku :-)!!!!!!

13.07.2010

tak konečně :-) včera se Mareček poprvé otočil na bříško večer tak se mu pak už ani nechtěla vytahovat ručička :-) ale dnes ráno už to udělal několikrát a evidentně ho to baví :-) tak jsem šťastná jako blecha :-) jsou mu 3 měsíce 2 týdny

Gratulujeme :) Klárce se to povedlo už před 3 týdny, ale od té doby se přeročila jen párkrát, tak teda nevím. Asi už jí to nebaví :s: :s: :?

Mareček je šikulka, Jiříkovi se to povedlo zatím jen jednou, taky mu tam zůstala ručička a začal se vztekat. Na boček se otáčí hezky, tak je otázka času, kdy se překulí zase až na bříško :a:

Marecek je sikovnej :one: nam jsou 4mes. a 3dny a mala se dnes v postely taky prevalila na brisko, ale rucicka ji tam jetse zustala. Chci se zeptat davas ho casto na zem na zadicka? Mala mi moc nechci byt na zemi tak je vetsinou v kresilku :-( a tam se nenauci pretacet :-)
papa a ten kyblik nema chybu :-)

In reply to by alexandra.aa

zezačátku tam vydržel malinko :-) ale časem jsem přišla na to jaké hračky na hrazdičce chce a pak už tam vydržel i hoďku. Taky jsem si k němu občas lehla vedle dečky a povídali jsme si a trošku jsem ho motivovala k tomu otáčení, hračkama a pak tady někdo popsal jak miminkovi když je mírně na boku přitáhne kolínko k bříšku a pak ramínko ke kolínku to jsme dělali 3 dny a šup už je na břiše :-)
Na tu ručičku malá brzo přijde :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka