Včera termín porodu a poradna

13.07.2010

Krásné ráno holky,zatím je ještě příjemně. Tak včera jsem měla termín porodu a nic se neděje. Byla jsem na kontrole v porodnici a strávila jsem tam neuvěřitelné 4 a půl hodiny,no už jsem to nedávala,bylo mi pak už úplně zle. Na monitoru jen 1 kontrakce ke 130,tlak mám pořád nízký,pak za ty 4 hod´ky mě zkontroloval doktor,takže nález o něco otevřenější než minule,jinak jsem mu moc nerozuměla,byl to cizinec a mluvil hrozně potichu. Pak mi udělal utz a šok pro mě,Sofinka má prý orientačně kolem 4 kg. Tak jsem se zeptala,do kdy mě nechají přenášet,říkal,že týden.
Ve středu mám dojít na další kontrolu a uvidí se. Ach jo,holky já už chci rodit,bojím se dlouhýho přenášení,není to pro mimčo dobrý,to vím. Pořád se jen sleduju,kdy zabolí břicho,nebo jestli náhodou neodtekla zátka.
A jak je holky vám? Co letňátka i vy ostatní? Tak zatím pa,pohlaďte bříška a ať už máme miminka v náručí co nejdřív!!!

AHOJ EDIT TEDY 4 HODKY TO BYCH JE ASI ZABÍJELA ALE ONO SE NĚKDY NEDÁ NIC DĚLAT PŘECE JEN SE MUSÍ VĚNOVAT I RODIČKÁM.
MALIČKÁ MÁ TEDY KRÁSNOU VÁHU ALE UVIDÍŠ ŽE SE SEKLI A NEBUDE TO TAK HROZNÝ
JÁ TAKY DOUFÁM ŽE BUDU MÍT DROBEČKA TAK SE NECHÁME PŘEKVAPIT :one:

Ahoj Edit ..to je síla co ...už aby se ty naši bobísci trošku rozhoupali . Já jsem taky po prvním termínu a taky nic nic nic :€}€: Nic jiného se nedá přát,než hodně sil a ať se beruška ukáže co nejdřív! pa pa

Ahojky, no nemohly jsme si na to prenaseni vybrat lepsi pocasi... Ja uz prenasim skoro tyden a nedeje se vuuubec nic, az teda na neskodne poslicky. Je to na budku. Vyvolavani se hrozne bojim a mala by mela mit podle UZ taky ke 4 kg...Navic se v tomhle pocasi ani neda vystrcit nos ven, a to na nalade taky moc neprida :n: Tak se drzte a preju nam vsem, at uz nas ti miminaci nenapinaji :€\€:

In reply to by eemily

Jejda týden už přenášíš,moc držím pěsti ať už se miminko :||): Já se taky vyvolávání bojím,jenže v tomto počasí se nedá ani ta teplá vana,ani :*O*: ,ani dlouhé procházky :( Jsem nervozní a protivná na všechny :( Drž se a :a:

In reply to by edita

No podle ovulky, kterou presne vim, kdy jsem mela (merila jsem BT) bych mela rodit az dnes nebo zitra, ale od Mudra jsem mela termin 7.7. Jsem jeste upĺne zavrena, nepripravena, takze do vyvolavani se fakt nechci hnat. Ja jsem vsechny vyvolavaci triky taky uz vzdala, nemam na to nervy uz :00: S tou naladou mi povidej, jsem nervni jak sanky v lete a protivna jak noc, do toho hormooony, no paradicka :€s€: Taky vam drzim vsechny palce :one:

Ahoj Edit.Modlím se za vás obě at´tě to chytne samo a co nejdřív.Nás s Emičkou taky pořád odkládali a pak jsem málem vypustila duši.Z těch veder musíš být unavená a pak mít sílu ještě na takového macíčka.Ale aspon´nebude Emulka sama pořádná ženská.Tak se opatruj a sbírej síly budeš je potřebovat.Držíme ti palce snad to bude co nejdřív.

Ahoj, my jsme jwště taky vcelku. Je zajímavé,že nás prostě ti doktoři nemůžou potěšit. ŽE? Oni za to také nemohou. Každopádně k té váze. Minulý týden nebo kdy tady také nějaká maminka psala, že jí navážili mimíska kolem 4kg a narodilo se 3,3 kg. Buď v klidu. Bude mít tolik kolik bude mít a bude zdravé. Tak se opatruj letňátko. :€s€: :h:

Ahoj, uvidíš, že budeš mít mimi za chvíli u sebe. S tou váhou bych to nebrala až tak úplně není to přesné. Jinak mě odešla zátka a stejně jsem přenášela 10 dnů. Pak vyvolávali. A to jsem doma dělala psí kusy. A neboj určitě to bude dobré a vodu jsem měla úplně čirou.

tak to je čekací doba to je mazec. Přeju ti ať to brzy přijde, třeba dneska-mají být bouřky:-)
Neboj se ony se jim ty ultrazvuky někdy pletou.... Mně odešla zátka včera, pak mě bolelo břicho jako hrom a od té doby nic...Jen večer jsem měla pocit že musím sníst vše co je kolem mě:-))

In reply to by DeninaN

Jo Deni,ta čekárna byla totálně narvaná a na zítra a čtvrtek to měli v diáři taky plný :n: Ale obilňák asi taky narvanej,že jo?Já myslím,že ty i když máš termín později,porodíš už brzo :||): Měj se pěkně :a:

Ahoj,přeji hrozně moc ať to příjde co nejdříve ,4kg to už je pěkná váha rodila jsem ji taky a teď při druhém doufám že to nebude o moc víc.Beruško drž se to čekání při přenášení je bohužel nejhorší z celého těhu :|€|: :h: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka