5 měsíců

11.07.2010

ahujda, tak nám bylo ve čtvrtek 5 měsíců ...... zvykám si na prahu a je to děs..... nikoho tu neznám, není náhodou někdo z vás z prahy, že bychom třeba mohli občas zajít s prckama na vycházku????

Ahojky, gratuluji k 5 mesicum!! :k: My bydleli na Vinohradech, nyni jsme zdrhli do lesa, kousek od Chodova, sousedime pouze se srnkama :s: V Praze jsem celkem casto, ale Praha je velky pojem, zdrzuji se spis na okraji Prahy, centrum pouze v nutnem pripade. Kdepak bydlite? :a:

Holek z Prahy je určitě dost. Gratuluju k 5 měsícům.....Chce to čas, ale uvidíš, že za chvilku budeš mít přátel a kamarádů dost...

Bobátko... doufám, že nějakou pražandu najdeš :) určitě jo :a: Kometka je myslím z Prahy, Sofinka (někde u Prahy), milenka a už nevím... jo terezka24 taky a Krišpýnek.

Já mám opačný problém :-) Zvykám si pořád na vesnici :-) Tak přeju ať ti ta adaptace trvá, co nejkratší dobu..

... tak nejprve gratuluji k 5měsícům :qu: utíká to co? Nás to čeká ve čtvrtek :\x:
Tak a teď mi řekni, co tě a odkud přivádí do Prahy (vždyť z ní všichni utíkají, když to jde... ) :C]]: Kdepak teď tedy v Praze bydlíš?

In reply to by Wer-Unka

tak předem gratuluji, jojo utíká to hrozně moc.....přivádí mě do prahy přítelova práce....já odmalička vyrůstala na kladně a každý volný víkend a každé prázdniny jsem trávila u babičky na vesnici v Hýskově, takže Praha je pro mě opravdu velikánská změna.....
jinak v praze bydlím na sídlišti Řepy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka