Už mám asi depku...

11.07.2010

Ahoj (nastávající) maminky letňátek,
jak se máte? Cítíte se taky pod psa jako já ... sice nemám žádné zvláštní problémy, což jsem moc ráda, ale už se mi to zdá dlouho a ještě k tomu to horko... špatně se mi dýchá... jsem neohrabaná a nemůžu pořádně nic dělat... Pokud písnete svoje pocity, tak budu ráda... Mějte se krásně!!! papa :a:

Ahoj, já jsem taky zdeptaná. Hlavně teda tím, že termín porodu je až za měsíc a mimino už má 3kg. Tak se pořád modlím, aby mi pomohli dříve, holky furt píšou spíše negativní zkušenosti, ale tak neztrácím naději. Jinak pocity...vypadám hrozně, cítím se hrozně, všechno mě bolí, pořád bych spala, vedro...Atd. No tak snad to ale vydržínme ne? Musíme když už jsme se do toho daly :-)

Ahoj,já teda noci děs nemůžu spát a teď už je ten byt tak vyhřátej že ani odpoledne :€\€: :€\€: Pořád jsem byla zvyklá někde poletovat a bylo mi skvěle teď sedím doma. Nechodím ani plavat protože Milan je ve Francii a ráda bych vydržela až se vrátí tak se jen povaluji. :€[€: :€[€: Podle toho se taky cítím už se těším až se vrátí ať můžu opět provozovat ty moje aktivity. :€): :€): :€): Co mě teda trápí nejvíc je tvrdnutí břicha ,ale jinak jak do teď .Když to začne je to síla aj několik hodin :€[€: :€[€: :€[€: :€[€: Tak přeji všem ať už to máme za sebou a užíváme miminek :a: a tobě přeji ať tě depky opustí drž se ještě pár týdnů :spid: :spid:

Lucinko,tak u mě je to zatim v pohodě...užívám si :€s€: a vody,ale už jsem taky taková neohrabaná,daleko nedojdu,hned mě bolí nožky a myslím už pomalu na to jak malýho vyhnat předčasně ven :)

no Adri ja depku jeste teda nemam ,teda aspon myslim ,ale asi to brzo zacne jelikoz ty vedra jsou priserny. A taky uz bych chtela mit po porodu a maleho u sebe ,nosit to bricho uz je moc obtizne.Mam 79 kg a je to znat bricho me tahne dolu ,neustale mam nejake bolesti no hruza ,kolikrat si rikam ze mi asi brzo praskne voda jak se tam maly sponuje . No urcite bych rada porodila drriv tak uvidime .

Ahojky Adrinko, tak depka na mě ještě nevlezla, i když taky spíš teď ta vedra přežívám. Navíc bydlíme v podkroví a včera jsme tu měli 30st. a k tomu ještě dusno. Dala jsem nožky do lavoru, stříkala jsem se rozprašovačem, hodně piju. Jinak včera a dnes mám nízký tlak. Včera jsem sebou málem několikrát sekla a tak jsem se změřila a měla jsem 90/50. Ale kafe mě zachránilo. Dnes taky. Takže zkus zahnat tu odpornou depku, nalož si nožky do studené vody, dej si zmrzlinku, udělej si v rámci možností co největší pohodlí. Drž se, jsme tu s tebou a nedáme tě :h:

Ahoj.Tak já mám termínek 10. srpna, ale zatím se teda nějak netrápím.Sice se trošku hůř dýchá, ale jinak léto užívám plnými doušky a snažím se ho co nejvíce užít, než začnou ty pravé starosti.jsem od rána do večera u vody, tohle počasí zbožňuju. :))

Ahoj, tak já jsem to vše napsala také ve včerejším blogu. Taky se mi zdá, žeje to už dlouho. Nějaké menší příznaky mám, ale pořád to není to co by to mělo být.
Je horko, nedá se dýchat, ještě k tomu mm rýmu, a vylézt z postele se prostě nedá. Připadám si jako stokilová. A to mám jen 71kg.
Tak snad už nebudeme dlouho čekat. Ale ty máš ještě trošku času.

Ahoj Adri, já osobně mám velmi blbou náladu, už jsem sem chtěla psát a ptát se na to, ale ty jsi mě předběhla, máme, myslím, i podobný termínek. Já si připadám jak neohrabaná koule, nějak už nic nezvládám a je mi to dlouhý.Jsem velký milovník sluníčka a horka a jsem nešťastná z toho, že musím být zavřená doma v nejkrásnějším měsíci v roce, ale prostě v tom horku nechci riskovat a navíc se cítím jak velryba. Jsem si dříve myslela, že bude v červenci chladnější počasí, jak je v posledních letech zvykem a ono je nádherně a já si to nedokážu užít. :n: Já nevím jestli je to hormony, že jsem tak lítostivá. Už se moc těším na malou Denisku, vím, že to bude to nejkrásnější co mě čeká. Samozřejmě s blížícím porodem na mě lezou všelijaké myšlenky, ale těšení na malou je silnější. Chodím na předporodní kurzy, tak to je takové pro mě rozptýlení, tento týden jdem s těhulema hromadně na prohlídku porodky, tak se těším. Když jdeme třeba tři s pupkama po městě,tak lidi koukaj jak blázni :s: Teď jedu cca na dva dny do Prahy pro papíry, tak snad se tam neupeču:-( Měj se krásně a pohlaď malou v bříšku.

In reply to by Anie

Ahojky Anie,
no tak to jsme na tom úplně stejně, asi je to i těma hormonama, jak píšeš, protože občas se mi chce i bezdůvodně brečet ... a taky je fakt, že už je to zdlouhavé... až ať to máme za sebou!!!! Taky už jsem se byla mrknout v porodnici a moc mě překvapilo, jak je to tam hezké a moderní... Děkuji za tvůj příspěvek, moc mi pomohl!!!! Držím pěstičky ať to v Praze zvládneš. Měj se hezky a pozdravuj malinkou Denisku v bříšku :girl: :a:

Ahojky, to vedro je strašný, nechce se mi ani hýbat a nic dělat hned jsem hotová. Také mi to připadá už dlouhé nejradši bych už šla rodit, chtěla bych mít malou už u sebe. Dnes se jen tak převaluje v bříšku asi jí je také hic. Měj se krásně a budeme to muset ještě nějakou dobu vydržet a klidně by se mohlo trochu ochladit.papa

Ahojík :) tak máme termín skoro stejně .) 13.8 a 18.8 tak jsem zvědavá kdy to vypukne a už se mi to také začíná táhnout jako týden před vejplatou. Problémy žádné nemám,ale dneska v noci mi šíleně otýkali dlaně a prsty na rukou,mám na nich dotedka takové buřtíky a docela to pne,to je nepříjemné.A v noci to dusno je opravdu nesnensitelné,ale nedá se před ním nikam utéct,takže musíme vydržet ještě chvilku a budeme mít drobečky u sebe.Ono je jim možná v bříškách lépe než kdyby měli být v tomhle vedru tady s námi.papa

Ahojky Luci, taky mi to příjde už dlouhé čekání, ale zase na druhou stranu jsem moc ráda, že nemám žádné problémy. Před horkem se schovávám kde se dá. Na sluníčko chodím málo, snažím se být, co nejvíce ve stínu. A neohrabaná jsem taky, připadám si jako velryba. Měj se moc hezky a pohlaď od nás Tvoji holčičku :girl:

In reply to by babilka

Ahoj Peti, taky jsem zalezlá doma a ven vycházím až k večeru... včera jsme byli s manželem na procházce v 11 večer a to bylo moc fajn... za normálních okolností bych se válela na sluníčku u vody, ale teď to raději neriskuju... Musíme to už nějak doklepat... už ať jsou naši broučci s náma... :€O: :C]]: Mějte se krásně!!!! :a:

Ahojky Adri. Také nemám (naštěstí) žádné problémy, ale už mi to přijde v těch vedrech také dlouhé. Nejhorší je to v noci, nemůžu spát, je dusno, nevím, jak si lehnout... Musíme ještě chvíli vydržet. Opatrujte se, papapa N.

In reply to by AdriSam

Teď jsme dorazili od vody, tak se omlouvám za pozdní odpověď. Máme termínek 16.8 dle utz a 21.8. dle PM. Mám navíc 5,5 kg, takže si myslím, že to není tak hrozné, ale to teplo je ubíjející. Nejhorší je to v noci. Máme otevřená všechna okna a ze mě lije pot :-( Ach jo. Už se na malého moc těším :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka