Strašný vedro

11.07.2010

Ahojky tak jak pak se vám spalo mě docela blbě jelikož je strašný vedro a nedá se v tom ani spát a to bych si šla ještě tak na hodinku lehnout :'zz): ale ono to v tomhle teplu nejde :§) . Tak se asi nakonec s malým napapáme :a\|: a půjdeme koukat na televizi jestli tam něco dávají :). A k tomu si vezmu tu kupu prádla kterýmu jsem neodolala a už jsem ho téže vyprala a zjistila jsem že toho máme nějak moc už teď je mi z té hromady špatně :sick: ale co nadělám někdo to vyžehlit musí :D a jak jste na tom vy ostatní holčiny?? Pá Miška a Petřík a nezapoměňte pohladit :€O:

Ahoj,
tak spaní docela jde, chodím do postele kolem půlnoci a jsem vzhůru kolem 5.30-6.30, v noci se budím asi 3x, ale říkám si, že může být hůř :). Přes den nemám pocit, že bych potřebovala spát. Ale vedro mi dává docela slušně zabrat a vůbec si nedovedu představit, že podle předpovědi má být takové vedro do konce července :(.
Jinak s praním, já začla včera a jsem z toho nějaká rozladěná, zjistila jsem, že malá bude mít tolik hadříků, že budu převlékat snad 5x denně. Včera jsem prala 1 pračku jen s džínovým oblečením, teď se pere 1 celá růžová, pak mám nachystanou další s bílým prádlem, další s béžovým a hodně světlým a ještě jednu s barveným. To je celkem 5 praček hadříků na malou :00: A pak to všechno ještě vyžehlit. No, ale už byl nejvyšší čas, už jsem 33 TT a v tomhle vedru bych se nedivila, kdybych porodila dřív.
Opatrujte se s Petříkem a hezký zbytek víkendu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka