Jak často do poradny?

09.07.2010

Tak jsem tu s dotazem opět a zase... no jo, dovolená je znát.
Chci se poptat, jak často chodíte těhulky do poradny? Já jsem v prvním trimestru chodila co 3 týdny, a teď co 5 týdnů. Nevíte, od kdy se zase začne chodit častěji? Mě se těch 5 týdnů zdá strašně dlouho.

No vidíš, a já tu jsem pořád, protože jsem na nemocenské a v tom horku nikam nejdu.
Já měla ze začátku potíže, takže jsem chodila co 2 týdny, ale teď chodím jednou za měsíc. TAk se taky má chodit pokud je všechno v pořádku. A velké UTZ by mě měli dělat celkem 3 za celé těhotenství. Jinak pokaždé moč, tlak a někdy krev na různé testy. TAkže pokud je všechno no, tak jednou měsíčně.

ahojky má se chodit jednou za měsíc .ze začátku se chodí častěji já byla v 5 a pak hned v 7 ale to z důvodu že už mi udělali průkazku a aby sme slyšeli srdíčko :-) ted jdu tam jdu až příští týden tudíš po 5týdnech.Myslím si že doktor ví nejlíp kdy se má chodit :-) papa

Lobkova (neověřeno)

Ahoj :///: já chodím pravidelně po 4 týdnech ale teď jdu vyjímečně po 5 k vůli dovolené..jsem dnes přesně 28+0 :dance: myslím že to má každý trochu jinak a moje doktorka je dost sparťanka a když nejsou problémy zbytečně mě tam nehoní...dojíždím za ní do Prahy a teď v těch vedrech jsem ráda že můžu být doma :one:

Já chodila jednou za čtyři týdny (možná ze začátku trochu častěji), až měsíc před porodem se chodí každý týden - většinou už přímo do porodnice.

Ahojky :a:! 5 týdnů se mi zdá fakt dost.. já jsem to měla naopak - nejdřív jsem chodila po 4 týdnech a asi od 25tt po třech týdnech (jsem 35tt). A co takhle vím, tak se to všem zkracovalo a né prodlužovalo... :n: Není to teď třeba výjimečně kvůli dovolený nebo tak? :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka