Asi kousek od konce.

10.07.2010

Ahojte :a: těhulinky :€O: , jak jste si některé všimly mám novou ikonku :girl: . Jinak před týdnem jsme měly poslíčky a od včera máme úplně narůžovělou moč :jawdrop: . Plodovka to není, je to příprava na odchod hlenové zátky. Tak snad už tady taky dlouho nebudem 2v1 :||): . Právě provádím úklid :dance: , jako vysávání, vytíraní domácnosti ale i venku. Peru, umyju koupelnu, záchod, rozmrazuji maso, že kdyby něco, tak ať má manžílek naloženou čínu. Poutírám prach, vyžehlím pár kousků věcí, zkontroluji jestli je vše ok a snad už ........................! :#o:
Vidím, že všechny co se hýbeme kolem termínku by jsme nejraděj rodily. Jj, je to už dlouho :00: a ještě ty vedra :€s€: . A co si budem nalhávat, každá z nás se na toho svého broučka těšíme :h: :h: :h: .
Takže prdelinky, držím palečky :one: :one: :one: a těm co si myslí, že porod je opravdu blízko :ooo: , přeji aby vše bylo v pohodě ;) a vy :girl: i Vaše miminečka :°O°: jste byly v pořádku :one: .
Tak pa :a: pa :a: pa :a: pa :a: :a: :a: :a:

Ahoj tak snad už to budeme mít všechny brzi za sebou, ty horka jsou opravdu strašná, tak by mě zajímalo jestli ti ten obrovský úklid pomohl?
Já už třetí den pomáhám chlapům u baráku s pokládáním zatravňovacích dlaždic a to tak že hážu hlínu, a sejtuju jí od kamenů ale víš co je mi to tak trochu prd platný ono se stejně neděje vůbec nic :€\€: :€Ss€:
Ale ty svaly co budu mít :C]]: :C]]:
Tak se drž ať už to máš za sebou :a: :a: :a:

In reply to by Lucie27

Jj, já na sebe taky ;) . I když už jsem týden pořádně nemocná :jawdrop: . Vždy doufám, při tom kuckání, že mit řeba lupne voda. Tak nějak jsem doktorům :*8*: věřila. Prvně tě ládujou lékama a pak aby jsis to dítě vymodlila. Nejde jen to , že bych se malé nemohla dočkat, ale i o to, že už je to fakt dlouho :00: . ty vedra a ještě se říká, že u druhých dětí to těmi cestami sestupuje rychleji :ooo: . No chtěla bych aby to teda přišlo v nestřežený okamžik :||): . Včera jsem si lajsla velký :C/): úklid. Vše co dělám průběžně celý týden, tak jsem včera zmákla během 4 hodin. večer jsem si dala vanu a nic. Tak nevím kdy ta moje kopretinka bude chtít vykouknou :girl: t. Asi jestli do středy nic, a doktorka :*8*: mi nabídne vyvolávačku, tak půjdu do toho. Možná bych jí stejně neunikla :spid: . Tak jo držím palečky sobě :one: i TOBĚ :one: :one: :one: . pa :a:

ahoj,držím pěsti at´je to brzy. a to jsem nevěděla,že před odchodem zátky může být růžová moč. mám dnes v plánu taky vysávání a větší úklid,jinak já teda žádný poslíčky a nic co by nasvědčovalo tomu,že mám po zítřku termín.
Tak pá a atˇuž rodíme a vše je v pohodě.

In reply to by edita

No včera jsem to konzultovala, a známá PA mi řekla, že je to s mírnou přísměsí krve. Pokud to , ale není bůh ví jak strašné ( jako je větší množství krve) nic se neděje je to v pořádku. Tak jsem v klidu a čekám. Doma dodělávám resty, kdybych tedy měla být týden z domu ať ta domácnost nespadne. Určitě by bezemně vydržela, ale ať toho potom není moc. Já taky vidím každé smítko prachu. A jak jsou tady děti o to je to horší.

Marcel,tak držím pěsti ať je to co nejdřív :k: Já ti závidím ten elán do uklidu,já jsem jak zbitá a i když tu mám práce taky nad hlavu,vůbec se mi do ničeho nechce :n: Hezký zbytek dne ..pa pa :a:

In reply to by Dominika 1983

Já mám dnes elánu!!!!! Radši neodporovat, jsem nas....... jak pes. Manžel ještě spí. No, radši ať spí. Než bych do něj vlítla. jsem už pořádně nervózní. Úklid je pomaloučku u konce, už jen naložit masíčko. Umyla jsem i kuchyň. Tak doufám, že už se to snad bude trošku hýbat. Dnes končíme 39.6.tt, čily 40.tt, zítra začínáme 40+0. V středu máme termín tak doufám, že už, už. Pak říkala Dr., že to budem řešit pokud nic.
Tak taky hezký i když parný zbytek dne. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky