vítání občánků - jak to chodí?

09.07.2010

ahoj holky chtěla jsem se zeptat je normální, že jsme s Markem nebyli pozvaní na vítání občánků? Tady v Černovicích bylo vítání tři týdny po porodu...a to je Marek přihlášenej a já taky... nebo pro to musím něco udělat? Připadá mi to škoda zvláštní.
Jak jste to měli vy?

ahojky my jsme byli taky až ve 4 měsících,ale vím,že někde chodí i v půl roce.Určitě Vás pozvou to by byla ostuda toho města.nemáš nějaký kamarádky,který by Ti řekly?Lelulka

Spousta měst na vítání nezve, ale rodiče se musí přihlásit sami. Brnkni si na matriku a zeptej se, jak to chodí u vás.

ahoj,ja jsem z olomuce a tady nam to přišlo automaticky. Max měl tuším tři a půl když jsme tam šli, ale vím že jiná miminka chodí dřív nebo naopak později, tak jestli nepůjdete taky později. jestli to není podle aktuálního počtu narozených dětí.
a co nějaká maminka od vás, jak to měla.
porodnice totiž automaticky zasílá údaje o novorozenci na matriku, tak tam o vas vědí brzy po narození. pozvánka určitě dojde

Ahojky, my jsme taky ještě nebyli a to jsme z Olomouce, dětí se tu rodí hromady, takže jsem si říkala, jestli na nás nezapoměli. Pak to manžel zjišťoval a říkal, že si zvou miminka staré 3-6 měsíců. Kolegyně, co rodila dva měsíce přede mnou byla před třema týdnama. Tak uvidím, kdy nám příjde pozvánka. Tak se na to zeptej, nevím, jak jste velké město, nebo obec, jestli nečekají, až se miminka nahromadí a pak vás pozvou. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka