Jak sepsat žádost o rozvod,je někde na netu formulář??

09.07.2010

Ahojky maminky,mám veliké problémy s manželem,máme dluhy,i ty které manžel nasekal za mými zády,vztah nefunguje,došlo už i od něj k fyzickým útokům,máme půlroční dítě,podávám co nejdřív žádost o rozvod,peníze na právníka nemám,potřebuji to co nejdřív sepsat,poradíte prosím???Všude na netu mi vyjíždějí sálodlouhé popisy i z rozsudkem...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Maminky,moc vám děkuji za rady,s právníkem se budu muset poradit,protože je toho moc.Snad se mi podaří se s ním nějak rozumně domluvit ohledně placení jeho služeb.

ahoj mamuško,
formulář na rozvod jko takový není.
Napíšeš to vlastními slovy,že žádáš o rozvod z toho a toho důvodu a hlavně tam napiš že chceš osvobodit od soudních poplatku a řekni to i tam kam pujdeš s tím papírem,z duvodu toho že jsi na MT.Pak to doneseš na soud,nejlepe osobně.

ahoj,za sebe Ti můžu doporučit,jestli došlo jak píšeš na fyzické útoky,tak jestli máš nafocené např.modřiny a tak,pokud jsi skončila na pohotovosti a ve zprávě není pravý důvod,tak stačí vždy říct,že jsi se bála a neřekla to na něj,že to je kvůli němu a oni to prozkoumají,kdyby dělal u rozvodu fory a shazoval cokoli na Tebe a věř,že chlapi jsou svině a čím dřív od takového utečeš,tím líp (vím sama,taky teď odcházím od jednoho,naštěstí nejsme manželé,ale máme dvě děti)
Jinak bych taky sehnala právníka,klidně si na něj pujč od rodičů apod.,díky němu ušetříš opravdu víc,než se zdá..
Držím Ti palečky a pevné nervy,zvládni to.

zkus juknout na to, co ti vyjelo, protože ono součástí návrhu na rozvod je i navrhovaný rozsudek. plus, bych tam k tomu zkusila i žádost na výživné na manželku

To nevím,ale já bych si právníka našla. Můžou to být pro tebe nejdráž ušetřený peníze,hlavně když máte dluhy.Já platila před 9 lety asi 2000,což šlo. Tady jde o to,abys potom neplatila dluhy,které ti nadělal manžel :spid: .Držím palce ať jsi z toho všeho brzy venku. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky