Prací prášek pro mimi - prosím o rady a zkušenosti

08.07.2010

Ahojda maminky a těhulky,
jsem tu s dalším dotazem, ...
Prosím napište mi, v jakém prášku perete pro svá miminečka :e): a jaké máte zkušenosti...

Já mám doporučeno prát v Lovele, co vy na to? :j)

:+^*: moc za Vaše rady a doporučení... :€s€:
:a:

Jsem maximálně spokojená s Batoletem.
Prádlo krásně voní, je měkké a cena je taky hodně příjemná ;)
Od půl roka jsem k prášku přidala i aviváž a uvažuji, že ji budu dávat i k našemu prádlu, protože voní nádherně!!!

ja peru v lovele,hezky voni a pere taky dobre,je setrna k jemne kuzi ditete,a vyprala zatim vse az na "zaschly"banan,kdybyste mely nejaky tip tak dejte vedet :a:

Díky moc za vaše zkušenosti a rady...
já teda ze začátku dám tu lovelu - prášek nebo tekutou, samozřejmě bez aviváže a až půjdeme na příkrmy a tak, tak jednak budu prádlo namáčet - pže to je asi to nejlepší - a pak zkusím to Batole... uvidíme, jak to bude vypadat.
Každopádně moc díky za rady :dance: :one:
Hezké léto...

Ahojky, tak nám je 8 měsíců a pořád pereme v Lovele. Ve třech měsících jsem ji zkusila vyměnit, pár dní dobrý a pak jsme se šíleně osypali. Tak jsme se vrátili k Lovele. Ale je pravda, že moc nevodí a fleky nevypere. Takže pokud se mi Venda prokadil zkrz nebo teď, co máme příkrmy, tak namáčím na pár hodin, předeperu v Arielu a pak to přeperu v Lovele. A funguje to. :-)

pro novorozenátko určitě vyper v lovele nebo podobném prášku určeném pro mimi, v šestinedělí se ani aviváž nesmí používat, (nevíš jak bude tvoje mimi citlivé) tu jsem začla používat později - bílý lenor.
já peru v lovele pořád, protože jsem koupila výhodně 9kg balení. má 15měsíců a je tam ještě třetina.
peru teda po staru jak naše mamky prostě přes noc flekaté namočím, a s předpírkou se v pohodě všechno vypere.

Ahoj Laduško já používám persil sensitive gel, a jsem strašně spokojená. (mimi 5 měsíců). Krásně voní, dobře mi pere - to látkuju a plínky mám nádherný.
Např. v Tetě mají na něj každou chvilku akci, tak nevyjde ani draho. :a:

Ahoj, pouzivam Batole nebo Lovelu, neprijde mi, ze by pradlo bylo spatne vyprane nebo smrdelo, ale zatim nemame zadne prikrmy...avivaz ne, pry se pro mala miminka pouzivat nema.

ahoj tak ja peru v prasku batole a avivaz taky..krasne to voni, lovela mi prijde takova smrduta..mam ted jen avivaz a je to teda fakt rozdil...kdyz otevru maly skrinku kde ma pripravene vecicky, tak se line krasna mimi vune a je to o dost levnejsi...kupuji to v kauflandu...

In reply to by Laduška_Č

Tak jestli chceš, aby se ti neosypalo, tak máš určitě zaručenější tu Lovelu, mě jí doporučila doktorka a měli jí i všechny moje kamarádky.Je o trošinku drašší, ale nejlepší.Nic levnějšího bych fakt na ten začátek nekupovala.Navíc mě třeba ta Lovela voní krásně jemňoučce. :)

In reply to by Misa.F

No tak ja prave nevim, jak moc bude mit citlivou pokožku, tak to nechci moc tlačit a radši si připlatím, než lítat po doktorech s exémama... Lovelu mám kopenou - měla sem na ni kuponek v DM, tak sem si to baleni 1,2kg (nebo kolik to je) koupila a dál uvidím... :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Aj aj - že jsem den nepočkala - Lovelu jsem koupila prací prostředek, byla v akci, tak jsem vzala rovnou pětikilový pytel... :-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Fakt jo??? tak to koukám... Tak to já si koupím nějaké menší balení a zkusím to... :) díky za typ.
Já nevím, v čem to kdo pral, ale co mi chodí věci z MMB tak z jedné várky mi taky pěkně natahuje - asi moc prášku... :00: ale nevím, jakýho...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tyjo to jsou názvy :s: Batole, Mimino... ještě by měli vymyslet Škvrně, Lumpík a podobně :s: :dance:
Tak ono to smrdí spíš proto, že tam toho prášku dala asi hodně, pže je to fakt pronikavý a i mi z toho celkem slzí oči, což teprve chudinka moje malá, až jí to obléknu... takže to než dám prát tak to dám někde odmočit, aby to praní mělo vůbec účinek - snad mi z toho nenačuchne ostatní oblečení :€Ss€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky