Jakou autosedačku???

08.07.2010

Mohly by jste mi dát nějaký tip na bezpečnou, hezkou, ale ne předraženou dětskou autosedačku? :///: ;) Od 9 - 36 Kg? Martince jí už musíme koupit... Nějak jí začali lézt nožky z té od 9 - 13Kg... :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky. Děkuju za rady... :c: :) Myslela jsem 0 - 13... holt jsem se nějak umáčkla na klávesnici.. :///: ;) Já mám vyhlídlou caretero spider http://www.mam-shop.cz/cz/katalog/autosedacky-9-36-kg/4339-caretero-spi…. Není ale polohovatelná, ale stojí jen 1300Kč. A má pěkný design, ale bojím se o bezpečnost malé... Pak ceretero diablo http://www.mam-shop.cz/cz/katalog/autosedacky/autosedacky-9-36-kg/3817-…, která má 3 polohy opěrky a stojí asi 1970,- a obě jsou v rozmezí od 9 - 36Kg. A pak se mi tu líbil tip od na caretero sport... Uff. ale nevím, jakou vybrat. :? Jo a ještě tahle... http://www.mam-shop.cz/cz/katalog/autosedacky/autosedacky-9-25-kg/3833-…

to si nevybereš, každý poradí to svoje. Ale taky se přimlouvám za koupi té do 3 let, pač ty univerzálky jsou na to malé tělíčko předimenzované a tudíž nepohodlné a míň bezpečné. Vybírala jsem výhradně podle testů bezpečnosti a uživatelské spokojenosti a koupili jsme Maxi Cosi Tobi (cca 5400,-), která je údajně nejlepší neisofixovaná sedačka na trhu a měla dokonce lepší výsledky než mnoho isofixových. Jinak isofix jsme měli na vajíčko, kdy byl pohodlný, ale teď už ne, nějak mu nevěřím.
Takže spíš než koukat, co kdo má, doporučuju rozmyslet se, jestli chcete isofix a pak kouknout na crash testy. ;) s-

Tak náš Ondra je ještě ve vajíčku,ale už mu budeme muset taky koupit novou.Tak doufám, že holky poradí, mému synovci kupovali od Chicca a stála cca 2500,- a jsou spokojeni.
Ale to rozmenzí 9-13kg existuje?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky